Aluminium schuifpui

 

Een schuifpui van aluminium in verschillende vormen en maten vindt u bij Ter Huurne glastechniek & overkappingen. Onze schuifpuien zijn voorzien van inbraakvertragend en hr++ glas. Dit houdt in dat een aluminium schuifpui niet alleen veel lichtinval geeft en bijdraagt aan de uitstraling van uw terras, serre of balkon, maar ook vele andere voordelen biedt.

U kunt met een schuifpui of vouwwand van aluminium zelf kiezen of u wat frisse lucht binnen wil laten of niet. Weer of geen weer, u kunt gewoon genieten van uw terras of balkon. Voor de prijzen van een schuifpui van aluminium of een vouwwand van aluminium, kunt u via onze website even contact met ons opnemen. U kunt ook langskomen in onze prachtige showroom om vakkundig advies te verkrijgen bij één van onze deskundige en ervaren medewerkers.

Aluminium schuifpui

Leest u gerust op onze website eens wat meer over de verschillende voordelen die een schuifpui van aluminium u biedt. Op onze website kunt ook terecht voor:

  • Een routebeschrijving naar onze showroom in Haaksbergen
  • Een overzicht van de verschillende producten op het gebied van beglazing van serre, balkon of terras
  • Afbeeldingen van deze verschillende producten

 

Indien u nog vragen heeft, kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 053-5726145. Ter Huurne staat u graag te woord!

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: