Aluminium serre

Ter Huurne glastechniek & overkappingen heeft, met zijn 35 jaar ervaring, zijn voetsporen meer dan ooit verdient. Wij zijn dan ook specialist als het gaat om aluminium serres voorzien van HR++ of  zonwerend isolatieglas. Maar ook als u op zoek bent naar bijvoorbeeld aluminium schuif- of vouwwanden om uw terras of balkon af te sluiten, bent u bij ons aan het juiste adres. Kom rustig eens een kijkje nemen in onze fraaie showroom in Haaksbergen. Al was het alleen maar om onder het genot van een kopje koffie wat ideeën op te doen.

Een aluminium serre is een lust voor het oog en een must voor iedereen die nog meer woongenot uit de woning wil halen. Klik hier voor een vrijblijvende prijsopgave. Op al onze producten krijgt u tien jaar garantie op montage en profielen. Welk ontwerp u ook zoekt, u slaagt gegarandeerd bij ons. Kijk gerust eens bij onze: inspiratiepagina

Serre in pannendak

Wilt u een aluminium serre aanschaffen, dan vindt u bij Ter Huurne glastechniek & overkappingen alles onder een dak. Van ontwerp tot oplevering. Onze serres zijn thermisch en akoestisch optimaal geïsoleerd en prachtig om te zien. Het echte genieten begint pas als u er een heeft. Gun u zelf die luxe. Wilt u ook zo’n bijzondere serre? Neem dan nu contact met ons op!

Bent u op zoek naar een serre die zo lang mogelijk meegaat, kies dan voor een aluminium serre. Ter Huurne Serres & Glassystemen werkt uitsluitend met hoogwaardige aluminium profielen voor elke aanbouw die wij voor onze klanten maken. Daarnaast kiezen wij voor goed isolerende en zeer stevige beglazing. U een serre die de tand des tijds gedurende talloze jaren moeiteloos kan doorstaan.

Geen houten, maar een aluminium serre

Serres zijn ook met houten profielen te bouwen. Zulke serres kennen echter een kortere levensduur dan een aluminium serre. Het gaat een tijd goed, maar op den duur kunt u last krijgen van houtrot en afbladderende verf. Wilt u dit voorkomen, dan vereist dit veel onderhoud.

Aluminium kent deze nadelen niet. De stevige profielen van uw uitbouw houden vele jaren moeiteloos stand. Vandaar dat Ter Huurne BV al jarenlang voor dit kwaliteitsmateriaal kiest.

Een aluminium serre in elke gewenste kleur

U denkt wellicht dat u op het gebied van kleur nogal beperkt bent met aluminium profielen. Dit is echter niet het geval. Het gehele spectrum aan RAL-kleuren wordt u door ons ter beschikking gesteld. De door u gekozen kleur wordt niet aangebracht door schilderen, maar door middel van een poedercoating. Het is dan voor blijvende kleurvastheid wel van belang dat u kiest voor kwaliteit. Gelukkig zit u ook in dat opzicht goed bij Ter Huurne BV. Onze coatings voldoen aan de strenge eisen van het Qualicoat keurmerk. De kleur blijft vele jaren behouden, zonder dat er opnieuw gecoat hoeft te worden.

Het aanbrengen van een coating kost u overigens niet extra’s. Wat prijzen betreft zit het coaten van de profielen bij de standaardprijs van uw aluminium serre inbegrepen.

De verschillende beglazingsopties

Een door ons geleverde aanbouw wordt gemaakt van aluminium en glas. Wat het glas betreft kiezen wij als standaardoptie voor hoogwaardig HR++ veiligheidsglas. Dit type beglazing blinkt uit in isolerende en inbraak werende eigenschappen. Wilt u echter de allerbeste isolatie, dan behoort triple beglazing ook tot de mogelijkheden.

Tevens kunt u kiezen voor zon- en warmtewerende beglazing. Dit is verkrijgbaar in meerdere gradaties. Wilt u echter toch liever gewone beglazing in uw aluminium serre? Dan is door ons te plaatsen zonwering een goed alternatief.

Daken en onderbouw

Op het gebied van onderbouw hebt u onder andere de keuze uit glas tot aan de grond, openslaande deuren of een schuifpui. Wij zullen u adviseren over de mogelijkheden.

Qua daken behoort een plat dak tot de mogelijkheden, in de vorm van onze variant Platdak Knik. U kunt echter ook kiezen voor een zadeldak, eventueel met dakraam, en een lessenaardak. Het is afhankelijk van het type woning en uw persoonlijke voorkeuren welk type dak het beste bij u past.

Meer informatie? Wij horen graag van u!

Wilt u meer vrijblijvende informatie ontvangen over onze dienstverlening, de mogelijkheden of onze prijzen? Neemt u dan gerust contact met ons op via de telefoon, de mail of het contactformulier.

U kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom in Haaksbergen. Maakt u van tevoren een afspraak, dan zorgen wij dat er een medewerker voor u beschikbaar is. U kunt aluminium serres bekijken en wordt uitgebreid voorgelicht en geadviseerd. De koffie staat klaar!

Ter Huurne BV is uw partner voor een aluminium serre waar u jarenlang gemak en plezier aan beleeft!

SerresInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Naar boven