Aluminium tuinkamers

De zon naar binnen halen, dat doet u met één van onze tuinkamers. Heerlijk lezen of werken in uw tuin terwijl u toch binnen zit. En als het zulk lekker weer is dat u prima buiten kunt zitten, dan kunt u de hardglazen schuif- vouwdeur openen en vormt uw tuinkamer zich om tot een gezellig terras.

 

Tuinkamer schuifwand steellook

Aluminium tuinkamers

Wat is er speciaal aan de tuinkamers van Ter Huurne?

  • We hebben ruim 35 jaar ervaring en u kunt dus uitgaan van goede kwaliteit en service.
  • De vouw- en schuifsystemen voor de deuren van de aluminium tuinkamers worden door een zeer professioneel bedrijf uit Zwitserland geleverd, waarbij kwaliteit en deskundigheid hoge prioriteit heeft.
  • We bieden tien jaar garantie op glas, lak, profielen en de montage van aluminium tuinkamers die door ons uitgevoerd is.
  • We zijn een zeer klantvriendelijk bedrijf met een grote showroom.

Bij ons kunt u ook terecht voor een serre, lichtstraten, carports, een terrasoverkapping, kozijnen. Daarnaast verkopen wij accessoires voor aluminium tuinkamers, zoals zonwering die we voor u onder of bovenop het glas monteren. Ook vindt u bij ons spotjes als sfeerverlichting voor in de tuinkamer  Een screen van Ter Huurne, dat ten dele transparant en windvast is, zorgt ervoor dat bij een tuinkamer het terras eenvoudig  kan worden beschermd tegen wind en regen. U kunt tuinkamers, de accessoires en andere producten allemaal zien in onze showroom in Haaksbergen: Kom gerust langs!

 

Naar boven