Camper carport

Ook wel genoemd: Camper of caravan overkapping

Wanneer u buiten het seizoen uw camper of caravan een poosje niet gebruikt, moet u uw ‘tweede huis’ natuurlijk wel goed beschermen. Wij van Ter Huurne glastechniek en overkappingen introduceren dan ook met veel trots onze fraaie en efficiënte zadeldak carport oplossing om uw camper of caravan te beschermen tegen alle weersinvloeden die in ons land voorkomen.
Laat meer dan dertig jaar ervaring ook in uw voordeel werken en blader eens rustig door onze website.

En bezoek daarbij onze specifieke pagina Camper carport

Het type zadeldak carport is standaard voorzien van 10 mm gelaagd veiligheidsglas en de aluminium dakliggers worden met staal verstevigd, zodat de gehele dakconstructie mandragend is en voldoet aan een sneeuwbelasting van 75 kg per m2, zonder horizontale trekstangen.
De aluminium dakconstructie met stalen kolommen wordt voorzien van een 2-laags poedercoating (quality coat) in een RAL-kleur naar wens.

Alle camper of caravan carports / overkappingen worden op maat gemaakt, zodat de gehele constructie passend is naar: uw wens, uw camper of caravan en woonhuis.
De hellingshoek van het glazen dak is variabel van 6 tot 22 graden.

Ter Huurne glastechniek & overkappingen heeft alles in eigen beheer, van ontwerp, fabricage tot montage. Hierdoor bent u verzekert van de best mogelijke service.

Bekijk ons fotoboek voor de verschillende mogelijkheden op het gebied van carports, zoals de hieronder vernoemde modellen:

  • Zadeldak model carport
  • Enkel gebogen carport
  • Dubbel gebogen carport

Ter Huurne glastechniek & overkappingen heeft nog aandacht voor u als klant. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn bij ons erg belangrijk. Bij contact kunt u ervan op aan dat u een deskundig advies krijgt. Wist u dat wij naast bijbehorend werk zelf de eventuele vergunningaanvraag voor uw camper / caravan carport kunnen regelen? Vraag hier om een vrijblijvende offerte of maak nu een afspraak en onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u alles over onze carports. Tot ziens bij ons in de showroom in Haaksbergen.

Wat heeft Ter Huurne glastechniek & overkappingen nog meer te bieden?  klik hier.

Gratis offerte aanvragen