Isolatie, de sleutel tot een duurzame serre

Ter Huurne glastechniek & overkappingen heeft, met zijn 35 jaar ervaring, zijn sporen meer dan ooit verdiend als specialist in verduurzaming van serres. Wij bieden oplossingen zoals het toepassen van HR++ of zonwerend isolatieglas, evenals aluminium schuif- of vouwwanden voor het afsluiten van terrassen en balkons. Bezoek onze fraaie showroom in Haaksbergen voor inspiratie en een kopje koffie.

Offerte aanvragen

Serre restaurant

Een duurzame serre is een lust voor het oog en een must voor iedereen die nog meer woongenot uit de woning wil halen. Klik hier voor een vrijblijvende prijsopgave. Op al onze producten krijgt u tien jaar garantie op montage en profielen. Welk ontwerp u ook zoekt, u slaagt gegarandeerd bij ons. Kijk gerust eens bij onze: inspiratiepagina

Wilt u een duurzame serre aanschaffen, dan vindt u bij Ter Huurne glastechniek & overkappingen alles onder een dak. Van ontwerp tot oplevering. Onze serres zijn thermisch en akoestisch optimaal geïsoleerd en prachtig om te zien. Het echte genieten begint pas als u er een heeft. Gun u zelf die luxe. Wilt u ook zo’n bijzondere serre? Neem dan nu contact met ons op!

Bent u op zoek naar een serre die zo lang mogelijk meegaat, kies dan voor een duurzame serre. Ter Huurne Serres & Glassystemen werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen voor elke aanbouw die wij voor onze klanten maken. Daarnaast kiezen wij voor goed isolerende en zeer stevige beglazing. U een serre die de tand des tijds gedurende talloze jaren moeiteloos kan doorstaan.

Showroom afspraak maken

Duurzame serres en groene toekomst

Duurzame serres zijn een belangrijk onderdeel van een groene toekomst. Ze zorgen ervoor dat we in staat zijn om het hele jaar door vers fruit en groenten te telen, zelfs in koudere klimaten. Een van de manieren om deze serres nog duurzamer te maken, is door het toepassen van isolatiemaatregelen.

Isolatiemogelijkheden voor serres

Er zijn verschillende isolatiemogelijkheden voor serres, zoals het gebruik van isolatieglas, isolatiepanelen en folie.

Isolatieglas

Isolatieglas is een populaire keuze omdat het effectief is in het behouden van de warmte in de serre. Het is gemaakt van twee of meer lagen glas, met daartussen een laag lucht of gas. Dit zorgt ervoor dat de warmte binnen de serre blijft, waardoor er minder energie nodig is om de serre op een aangename temperatuur te houden.

Isolatiepanelen

Isolatiepanelen zijn ook een goede keuze. Deze panelen zijn gemaakt van foam of andere isolatiematerialen en kunnen aan de binnenkant van de serre geplaatst worden. Hierdoor wordt er minder warmte verloren, waardoor er minder energie nodig is om de serre op een aangename temperatuur te houden.

Folie

Een andere optie is het gebruik van folie. Deze folie is gemaakt van een speciaal materiaal dat warmte reflecteert en kan aan de buitenkant van de serre geplaatst worden. Hierdoor wordt er minder warmte verloren, waardoor er minder energie nodig is om de serre op een aangename

Offerte aanvragen

SerresInspiratie

Naar boven