Een aluminium terrasoverkapping is maatwerk

Er zijn weinig dingen prettiger dan ontspannen loungen in de buitenlucht. Helaas werkt het weer in Nederland hier niet altijd aan mee. Want wat nu als het plotsklaps begint te regenen of de zon in de warme zomermaanden juist gemeen fel schijnt? Een terrasoverkapping van aluminium is dan de ideale oplossing.

Offerte aanvragen

 

Zwarte terrasoverkapping aluminium maatwerk met glazen dak in de achtertuin

Terrasoverkapping van aluminium voor een natuurlijk buitengevoel

Een aluminium terrasoverkapping zorgt ervoor dat u niet langer wordt belemmerd door de weersomstandigheden. Of er nu sprake is van een hittegolf of een hagelbui: onder een terrasoverkapping van aluminium zit u droog, comfortabel en beschut.

Maar natuurlijk mag dit hoge comfort niet ten koste gaan van het echte buitengevoel. Een aluminium terrasoverkapping van Ter Huurne is daarom standaard voorzien van een dak met helder gelaagd veiligheidsglas. Zo kunt u genieten van een ruime en natuurlijk ogende lichtinval. U kunt zelf kiezen of u een open of juist een gesloten terrasoverkapping van aluminium wilt.

Indien gewenst kunnen wij de alu terrasoverkapping geheel op maat voor u samenstellen, zodat u zeker weet dat uw buitenkamer exact de sfeer heeft die u nastreeft. Is uw terrasoverkapping van aluminium volledig omgeven door glazen wanden en wilt u een nog natuurlijker gevoel creëren? Dan plaatsen wij een aluminium schuifwand zodat u de frisse buitenlucht naar binnen kunt laten stromen.

Showroom afspraak maken

TerrasoverkappingenInspiratie

Naar boven