Een lichtstraat in uw aanbouw voor meer licht en een ruimtelijk gevoel

Wilt u binnenkort een aanbouw aan uw huis realiseren? Een goed idee, want een aanbouw leidt al snel tot extra kamers of meer ruimte in de woonkamer. Voor een maximaal ruimtelijk effect kiest u bovendien voor een aanbouw met lichtstraat, zodat u kunt genieten van een overdaad aan natuurlijk licht in uw woning.

Offerte aanvragen

 

Lichtstraat met dakraam daardoor meer licht in aanbouw

Lichtstraten in aanbouw helemaal trendy

Lichtstraten en lichtkoepels maken tegenwoordig steeds vaker onderdeel uit van de designs van ontwerpers en architecten. Zeker in een aanbouw is een lichtstraat de ideale manier om een ruimte lichter te maken en een echt buitengevoel te creëren. Afhankelijk van uw specifieke wensen kan Ter Huurne meerdere soorten lichtstraten verzorgen.

Zadeldak lichtstraat

Een zadeldak lichtstraat is bij uitstek geschikt voor montage in het midden van een platdak constructie. Dit kan bijvoorbeeld het plafond in uw aanbouw zijn, maar ook het plafond in een andere ruimte van uw huis. Dankzij de symmetrische plaatsing van de lichtstraat zal het plafond zijn uitstraling behouden, terwijl er aanzienlijk meer licht in uw ruimte komt.

Lessenaardak lichtstraat

Veel van onze klanten kiezen voor een lessenaardak lichtstraat in hun aanbouw. Lessenaardak lichtstraten worden in de meeste gevallen boven de bestaande tuindeuren in een platdak aan de gevel gemonteerd. Dit resulteert in een maximale lichtinval in de woning met een zeer natuurlijke uitstraling.

Showroom afspraak maken

Naar boven