Een luxe terrasoverkapping geeft uitstraling aan uw woning

Terrasoverkappingen zijn er in vele soorten en maten. Van open veranda’s met alleen een overkapping tot volledig afgesloten terrassen met glazen wanden: de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Maar heeft u al eens gedacht aan een extra luxe terrasoverkapping? Deze geeft namelijk nóg meer uitstraling aan uw woning en biedt daarmee de nodige toegevoegde waarde.

Offerte aanvragen

 

Luxe terrasoverkapping maatwerk

Laat uw woning in waarde stijgen

Een overdekt terras heeft zo zijn voordelen. Daar waar u normaal naar binnen moet wanneer er een bescheiden buitje voorbij trekt, kunt u onder een terrasoverkapping prima blijven zitten. De overkapping zorgt voor effectieve beschutting tegen de weerselementen. Dit verlengt de levensduur van uw tuinmeubelen en zorgt dat u het maximale uit uw terras haalt.

Dit geldt niet alleen in de herfst en winter, maar juist ook in de lente en zomer. Het is immers bepaald geen pretje om de gehele dag vol in de felle zon te zitten. Een overkapt terras biedt de nodige schaduw en zorgt ervoor dat u de hele dag onbekommerd kunt genieten van uw tuin en de frisse buitenlucht.

Minstens net zo belangrijk als de bovengenoemde voordelen, is het feit dat een overdekt terras uw woning in waarde laat stijgen. Dit geldt in het bijzonder wanneer uw huis over een luxe terrasoverkapping beschikt. De woning krijgt hierdoor een nog luxere uitstraling en potentiële kopers zien zichzelf al helemaal zitten op uw prachtige terras.

Showroom afspraak maken

 

TerrasoverkappingenInspiratie

Luxe terrasoverkapping: welk type is voor u geschikt?

Een luxe terrasoverkapping is dan ook een verstandige investering waar u vele jaren van kunt genieten. Bij Ter Huurne produceren wij al onze overkappingen in eigen fabriek met de allerbeste materialen. Hierdoor bent u verzekerd van een overdekt terras met een uitermate hoge kwaliteit en levensduur.

U heeft de keuze uit een ruim aanbod van verschillende types terrasoverkappingen, waaronder het type Lessenaardak met afgeschuinde zijden, TH Special Constructief en TH Special met geïntegreerd pannendak. Elk type luxe terrasoverkapping biedt zo zijn eigen voordelen, waardoor de optimale keuze afhankelijk is van uw specifieke wensen.

Uiteraard is het mogelijk om in nauw overleg met u een terrasoverkapping op maat te ontwikkelen. Zo weet u zeker dat de overkapping goed aansluit op de stijl van uw woning en aan al uw persoonlijke eisen voldoet. Meer weten? Bekijk al onze luxe terrasoverkappingen in onze showroom in Haaksbergen of laat u inspireren door meer voorbeelden.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven