Glazen schuifwanden

 

Glazen schuifwanden zijn er in verschillende vormen en maten. Bij Ter Huurne glastechniek & overkappingen kunt u terecht voor een ruim assortiment op het gebied van onder andere schuifdeuren en vouwdeuren van glas. Met een schuifwand van glas kunt u naar buiten kijken wanneer u maar wilt. Ook kunt u zelf bepalen wanneer u de glazen schuifwanden open zet, om zo optimaal te kunnen genieten van wat frisse lucht.

Het fijne van onze glazen schuifwanden is dat u het hele jaar op uw balkon of uw terras kunt zitten, zonder dat u last heeft van eventuele wind of regen. Of het nou zomer of winter is: u zit lekker behaaglijk en comfortabel. Leest u op onze website gerust eens wat over Ter Huurne of over de voordelen van glazen wanden.

Meer glazen schuifwanden bekijken? Klik hier voor meer foto’s.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor glazen schuifwanden, maar ook voor vouwwanden, schuif-draaiwanden, windschermen en vastewanden. In onze showroom zijn al onze prachtige producten te aanschouwen. Hopelijk komt u gauw een keer langs. Ondertussen kunt u op onze website alvast:

 

En heeft u toch nog een vraag? Schroom dan niet om ons te bellen: 053-5726145 of om het contactformulier op de website in te vullen. Tot ziens!

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: