Glazen serre

Glazen serres winnen snel aan terrein. Met een zon verwarmde glazen serre kunt u in elk seizoen “buiten” genieten. U bespaart direct op uw stookkosten omdat de serre ook nog eens extra isolerend werkt voor uw woning. Dat betekent kort gezegd minder energieverbruik en meer woongenot. Ter Huurne in Haaksbergen verteld u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van glazen serres.

zijaanzicht van zwarte serre met vouwwand. Op achtergrond bosachtige tuin.

Meer glazen serres bekijken? Klik hier voor meer foto’s.

Ter Huurne Aluminium schuif- en vouwwanden is een vast onderdeel van Ter Huurne glastechniek & overkappingen. Wij zijn dan ook de specialist als het gaat om glazen serres. Maar ook als u op zoek bent naar bijvoorbeeld glazen schuif- of vouwwanden om uw terras of balkon af te sluiten voor weersinvloeden, bent u bij ons aan het juiste adres. Kom rustig eens een kijkje nemen in onze fraaie showroom in Haaksbergen. Al was het alleen maar om onder het genot van een kopje koffie wat serre ideeën op te doen.

Een glazen serre is een lust voor het oog en een must voor iedereen die nog meer woongenot uit de woning wil halen. Klik hier voor een vrijblijvende prijsopgave. Op al onze serres krijgt u tien jaar garantie op montage en profielen. Welke glazen serre u ook zoekt, u slaagt gegarandeerd bij ons. Kijk gerust eens bij onze:

Wilt u een glazen serre aanschaffen, dan vindt u bij Ter Huurne glastechniek & overkappingen alles onder een dak. Van ontwerp tot oplevering. Onze serres zijn thermisch en akoestisch optimaal geïsoleerd en prachtig om te zien. Het echte genieten begint pas in de serre zelf. Gun u zelf die luxe. Wilt u ook zo’n bijzondere serre? Neem dan nu contact met ons op!

[expand title=”Lees meer »”]

Verblijven in een oase van daglicht en rust, en tevens meer van uw tuin genieten, bereikt u met een glazen serre. Deze aanbouw aan uw huis kan door Ter Huurne Serres & Glassystemen volledig voor u op maat worden gebouwd. Uitgaande van uw wensen maken wij voor u een uitbouw die geheel bij uw behoeften en bij uw woning past.

Een glazen serre met diverse opties in beglazing

Ter Huurne BV werkt met materialen van hoge kwaliteit. Als het op beglazing aankomt, is de standaardoptie hoogwaardig HR++ veiligheidsglas. Dit glas beschikt over goede isolerende eigenschappen, alsmede inbraakwerende eigenschappen. Het is moeilijk kapot te krijgen, wat van pas komt tijdens een inbraakpoging, of wanneer er per ongeluk iemand tegenaan loopt.

Dit is echter niet de enige soort glas waar u in uw glazen serre voor kunt kiezen. Het is ook mogelijk om zon- en warmtewerende beglazing aan te laten brengen. Dit soort glas is verkrijgbaar in diverse gradaties. Wilt u dit echter liever niet, dan is door ons aan te brengen zonwering een goed alternatief. Wij adviseren om dit aan de buitenkant van het glas aan te brengen. Zo wordt de warmte zeer effectief buitengehouden.

Een serre van glas en staal

Een serre wordt vaak gemaakt van glas, met houten of stalen profielen. Wij gebruiken hiervoor naast hoogwaardig glas ook eersteklas staal, namelijk goed isolerende aluminium profielen. U zit echter niet vast aan de standaardkleur van het aluminium. Op de profielen van uw aanbouw wordt namelijk een poedercoating aangebracht in de door u gewenste kleur. U bent qua kleur in geen enkel opzicht beperkt; het gehele RAL spectrum is beschikbaar. De door ons aangebrachte coating is van dermate goede kwaliteit dat deze voldoet aan de strenge eisen van het Qualicoat keurmerk.

Verschillende soorten onderbouw

Wat onderbouw betreft, kunt u voor uw glazen serre onder meer kiezen voor schuifdeuren of openslaande deuren. Ook is vast glas tot aan de grond mogelijk. Dit scheelt enigszins in de prijzen, maar u kunt dan minder gemakkelijk de tuin inlopen. Veel mensen vinden schuifdeuren in de vorm van een schuifpui de meest praktische oplossing. Wij denken hierin met u mee, zodat u tot de meest ideale oplossing komt.

Uw glazen serre geheel op maat gemaakt

Ter Huurne BV levert maatwerk voor elke uitbouw die wij plaatsen. Wij gaan altijd uit van uw wensen en baseren daarop het ontwerp. Tijdens de ontwerpfase voorzien wij u van deskundig advies. Wij gaan pas over tot fabricage en plaatsing van uw glazen serre als u geheel tevreden bent over het ontwerp. Ondanks dat het echt om maatwerk gaat, hanteren wij eerlijke prijzen. Tezamen met de geleverde kwaliteit leveren wij daarmee een aantrekkelijk aanbod.

Neem contact op of bezoek onze ruime showroom

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een glazen serre op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 053-57 26 145 , via info@terhuurnebv.nl of via het formulier op onze contactpagina.

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken. Daar ziet u diverse voorbeelden van glazen serres. Onze medewerkers zijn u daar van dienst met een kop koffie en vrijblijvende informatie en advies. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken, om te kunnen garanderen dat onze medewerker ruimschoots de tijd voor u kan nemen.

Ontdek de mogelijkheden van een glazen serre, u aangeboden door Ter Huurne Serres & Glassystemen!

[/expand]

SerresInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Naar boven