Glazen terrasoverkapping

 

Glazen terrasoverkappingen zijn het helemaal vandaag de dag. En dat niet alleen vanwege het verhoogde comfort en de duurzaamheid. Het oog wil immers ook wat. Een glazen overkapping over uw terras mag zeker gezien worden. Dat kunt u rustig aan Ter Huurne overlaten. In onze ruim opgezette showroom in Haaksbergen kunt u op uw gemak ideeën opdoen en onze collectie bewonderen.

Glazen terrasoverkapping

Wanneer u uw tuin eens flink onderhanden wilt nemen, denk dan eens aan een glazen terrasoverkapping. De ideale manier om nog langer van de zomer te kunnen genieten. Ze zijn gemaakt van aluminium of houten constructies en voorzien van 10mm gelaagd veiligheidsglas. Voor elk wat wils dus. Uiteraard is maatwerk geen enkel probleem voor ons. Ter Huurne heeft al meer dan twintig jaar ervaring met het creëren van een regen- en windvrij terras. Profiteer daar van!

Vraag ook eens naar onze uitgebreide garantie. Maar misschien wilt u eerst de glazen terrasoverkapping in het echt bekijken in onze mooie showroom in Haaksbergen? Dan kunt u meteen zien wat wij nog meer te bieden hebben op het gebied van onderhoudsvrije overkappingen. Wat dacht u van bijvoorbeeld:

 

Ter Huurne heeft service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Daarom kunt u gerust contact met ons opnemen wanneer u een vraag hebt. Wij hebben aandacht voor u en zullen u correct adviseren. Of weet u al precies welke glazen terrasoverkapping u wilt hebben? Ga dan nu naar onze website en profiteer van onze scherpe prijzen!

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: