Glazen tuinkamer

 

Bent u op zoek naar een glazen tuinkamer van kwaliteit, die met zorg ontworpen en gemonteerd is? Een tuinkamer  die exact aansluit bij het idee dat u in uw hoofd heeft? Dan kunt u stoppen met zoeken: Ter Huurne kan u prima van dienst zijn. Al vijfendertig jaar zijn wij professional in tuinkamers van topkwaliteit. We zorgen voor de beste glazen tuinkamer, en geven u er ook tien jaar garantie op (op lak, door ons uitgevoerde montage, profielen en glas).

Meer glazen tuinkamers bekijken? Klik hier voor meer foto’s.

Neem nu contact met ons op

 Glazen tuinkamer

De glazen tuinkamer die u door Ter Huurne laat leveren en monteren, is eenvoudig te bedienen. Met de gemakkelijk te verplaatsen hardglazen schuif- vouwwanden maakt u de keuze tussen zonnen in de achtertuin, of veilig beschut binnen in uw glazen tuinkamer zitten. Omdat ook de deuren van de glazen tuinkamer bij Ter Huurne van de beste kwaliteit zijn, werkt dit systeem perfect. De vouw- en schuifsystemen worden in Zwitserland gefabriceerd, onder toeziend oog van ervaren experts.

Eveneens kunt u bij ons producten vinden die uw glazen tuinkamer net iets extra’s geven. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan verwarming van de glazen tuinkamer, zonwering in verschillende designs, en sfeerverlichting voor ‘s avonds.

Deze toevoegingen voor uw glazen tuinkamer zijn niet alleen te bewonderen op onze website, maar ook in Haaksbergen, waar onze showroom gevestigd is. Daar kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een terrasoverkapping of een serre. Bij vragen over onze glazen tuinkamers of overige producten is het altijd mogelijk om contact op te nemen of om even langs te komen. We helpen u graag!

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: