Glazen tuinkamers

Als verbinding tussen uw huis en uw tuin, zijn glazen tuinkamers een goeie manier om de zon mee te maken in de lente, zomer en herfst. U kunt ontspannen en het echte buitenleven gevoel ervaren, of het nou goed of slecht weer is, in uw eigen tuin. De glazen tuinkamers worden door Ter Huurne op maat gemonteerd, en zijn financieel een stuk voordeliger dan een serre. Een serre bouwt u voor extra woonruimte, maar wenst u dus geen uitbreiding van uw woning, dan zijn glazen tuinkamers een goede optie.

Neem nu contact met ons op

Glazen tuinkamers

Ook aluminium tuinkamers behoren tot onze collectie. Omdat wij een groot aanbod belangrijk vinden, kunt u diverse aluminium en glazen tuinkamers in onze showroom aanschouwen. Daarnaast vinden wij het van groot belang dat onze producten perfect functioneren. De schuifdeuren van de glazen tuinkamers worden dan ook in een fabriek in Zwitserland vervaardigd, waar kwaliteit de hoogste prioriteit heeft. De schuifdeur heeft dus een lange levensduur. Ter Huurne geeft u bovendien lange garantie (tien jaar) op enkele onderdelen van de glazen tuinkamers.

Niet alleen bij glazen tuinkamers zorgen wij voor hoogwaardige kwaliteit. Ook bij een overkapping voor uw terras mag u er dankzij onze professionaliteit en jarenlange ervaring in het vak wat betreft ontwikkeling, levering en montage van uit gaan dat Ter Huurne zorgt voor de beste terrasoverkapping.

Kortom, wilt u meer zon zien in een van onze glazen tuinkamers van topkwaliteit? Kom dan langs in onze showroom en laat u adviseren!

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: