Lichtstraat dak

In de meeste ruimten in woningen met een plat dak is er sprake van weinig natuurlijke lichtinval. Dit gaat vaak ten koste van de sfeer in een kamer, die hierdoor al snel een donkere uitstraling krijgt. Een lichtstraat in uw dak zorgt voor extra daglicht in uw ruimte en geeft een totaal nieuwe dimensie aan uw huis.

Offerte aanvragen

 

Lichtstraat de luxe

Voordelen van een lichtstraat dak

Bij het plaatsen van een lichtstraat ervaar je verschillende voordelen:

Natuurlijke lichtinval

Natuurlijke lichtinval heeft een groot effect op de wijze waarop u uw woning ervaart. Een lichtstraat in het dak maakt een kamer lichter, waardoor de uitstraling minder duister is en u direct meer energie krijgt. Het is een bekend gegeven dat daglicht zeer belangrijk is voor een goed dagelijks functioneren.

Langer licht

Zeker voor mensen die veel tijd thuis doorbrengen, heeft een lichtstraat in het dak veel meerwaarde. Lichtstraten zorgen voor een optimale lichtinval en creëren een ontspannen buitengevoel. Tegelijkertijd kunt u genieten van het comfort van uw binnenruimte en alle faciliteiten die deze te bieden heeft. Zo combineert u het beste van twee werelden.

Ruimer

Een lichtstraat in het dak zorgt niet alleen voor een verhoogd comfort en een ruime hoeveelheid natuurlijk licht in uw huis, maar heeft ook een sterke ruimtelijke werking. Een omgeving met meer lichtinval lijkt optisch groter, waardoor u direct meer ruimte ervaart zonder dat u hiervoor uw woning hoeft uit te bouwen.

Showroom afspraak maken

LichtstratenInspiratie

Lichtstraat dak: welke opties heb ik?

Onze lichtstraten kunnen in verschillende type daken worden geplaatst:

Zo kunt u altijd een lichtstraat in uw dak laten plaatsen.

Onze lichtstraten in het dak

Ter Huurne biedt u vele opties wanneer u kiest voor een lichtstraat in uw dak. Alleen al op het gebied van beglazing heeft u talloze keuzemogelijkheden. 10 mm gelaagd veiligheidsglas is vaak de ideale keuze bij een lichtstraat in het dak van een terrasoverkapping. Bij een lichtstraat in een serre of aanbouw is HR++ veiligheidsbeglazing optimaal.

Bij Ter Huurne bouwen wij al onze lichtstraten geheel op maat en op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Hierdoor kunnen wij de lichtstraat in uw dak bijvoorbeeld voorzien van enkel glas, isolatieglas of speciale zonwerende beglazing. Gaat u voor duurzaamheid? Dan passen wij tripple beglazing toe die standaard over een zonwerende functie beschikt.

Meer weten? Bekijk eens deze pagina:

Lichtstraten van de hoogste kwaliteit

De beglazing in de lichtstraat in uw dak wordt ingeklemd met behulp van kwalitatief hoogwaardige aluminium deklijsten. Deze zijn inbraakwerend, waardoor u verzekerd bent van een lichtstraat die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid.

Alle aluminium profielen in de lichtstraten van Ter Huurne zijn daarnaast voorzien van een poedercoating en kunnen in alle standaard RAL-kleuren uitgevoerd worden. Zo krijgen uw lichtstraat en uw dak een ontwerp dat exact aansluit op de uitstraling van uw woning.

Wanneer u kiest voor een lichtstraat van Ter Huurne, bent u verzekerd van een duurzaam product van de allerhoogste kwaliteit. Wij hebben jarenlange kennis en expertise opgebouwd op het gebied van lichtstraten en produceren alles in onze eigen fabriek. Wilt u graag advies over het optimale type lichtstraat in uw dak? Kom dan gerust langs in onze ruime showroom in Haaksbergen of vraag vrijblijvend een offerte aan! Alvast inspiratie op doen? Klik hier voor meer voorbeelden.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven