Lichtstraat types

Zadeldak lichtstraat

platdak constructie met zadeldak lichtstraat

Een zadeldak lichtstraat wordt veelal in het midden van een plat dak constructie gemonteerd. Hierdoor behoudt u symmetrie in uw plafond en toch heeft u het gemak van veel lichtopbrengst.

Alle lichtstraten worden op maat gemaakt. Onze adviseurs zullen u ter plekke adviseren naar de mogelijkheden, omdat elke situatie anders is, is de lichtstraat helemaal naar wens samen te stellen. Hiernaast ziet u een foto van een zadeldak.

 

Lessenaardak lichtstraat

 

Een lessenaardak  wordt vaak direct aan de gevel gemonteerd. Lessenaar daken worden vaak gebruikt boven tuindeuren in een platdak om zo toch de Platdakconstructie met lessenaardaknatuurlijke lichtinval in huis te creëren. Hiernaast een foto van een lessenaarsdak.

Bij ter Huurne wordt alles naar wens geproduceerd hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de kleur en vorm, maar ook verschillende sfeer en uitstralingsmogelijkheden. Aan u de keuze. Bovendien is een Ter Huurne lichtstraat in alle afmetingen te bestellen. Over de volle breedte van uw aanbouw of smaller, alles wordt op maat gemaakt. De perfecte oplossing voor iedere uitbouw of aanbouw.

 

NIEUW:

Lessenaardak lichtstraat de luxe

 

Met trots presenteren wij u onze nieuw ontwikkelde lichtstraat lessenaardak de luxe! Deze unieke lichtstraat bestaat uit één glasplaat die in een geïntegreerde dakopstand gefabriceerd wordt. U heeft hierdoor geen dakliggers meer in het zicht en krijg de maximale lichtopbrengst naar binnen. De maximale afmeting is 5,5 m1 breed x 1,5 m1 diep!

Heeft u een oude plastic lichtkoepel die aan vervanging toe is, of u wilt meer woongenot door meer daglicht in uw woonruimte; vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij fabriceren, leveren en monteren alles op maat door heel Nederland.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: