Lichtstraten aluminium

Ter Huurne glastechniek & overkappingen is al 35 jaar gespecialiseerd in het fabriceren, leveren en monteren van aluminium lichtstraten.

Lichtstraten kunnen naar eigen wens en op maat gemaakt worden en kunnen voorzien worden van isolatieglas of enkel glas.

 

Lichtstraat zadeldak met wolfseinden

Lichtstraten gerealiseerd met aluminium profielen

De lichtstraten voor platdakconstructie’s van serres en uitbouwen zijn opgebouwd uit aluminium profielen voorzien van poedercoating welke in alle standaard RAL-kleuren afgewerkt kunnen worden. Beglazing die gebruikt wordt is HR++ veiligheidsglas met als optie zonwerend isolatieglas. Deze beglazing van lichtstraten wordt ingeklemd door middel van inbraakwerende aluminium deklijsten.
De aluminium profielen voor platdakconstructie’s van serres of uitbouwen worden voorzien van kunststof isolatoren, voor een volledige koudebrug onderbreking.

Er zijn 2 modellen lichtstraten waar u een keuze uit kunt maken:

  1. Lessenaarmodel lichtstraat die geplaatst wordt tegen de opgaande buitenmuur.
  2. Zadeldakmodel lichtstraat die variabel geplaatst kan worden op een platdakconstructie.

Meer informatie over een aluminium lichtstraat?

Laat u informeren naar de mogelijkheden van aluminium lichtstraten of breng een bezoek aan onze showroom aan de Greune 18 te Haaksbergen, waar u natuurlijk onder het genot van een kopje koffie de verschillende modellen en/of mogelijkheden kunt komen bekijken of neem een kijkje op onze website, waar u ons gehele assortiment kunt bewonderen.

LichtstratenInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Vragen over onze lichtstraten aluminium?

Mocht u vragen en/of adviezen nodig hebben over een aluminium lichtstraat dan kunt u 5 dagen per week contact opnemen met de afdeling verkoop of bij ons langs komen in de showroom. Indien u besluit naar de showroom te komen is het raadzaam dat u een schets, van de ruimte waarin de lichtstraat geplaatst moet worden, meeneemt, zodat wij u direct de beste oplossing en aanbieding kunnen doen.

Naar boven