Altijd een schone carport met clear-shield technologie

Terug naar de nieuwspagina

Wilt u een carport die er als nieuw uit blijft zien? Dan is een keuze voor kwaliteit onontbeerlijk. Ter Huurne is al meer dan vier decennia dé specialist in duurzame aluminium carports met polycarbonaat beplating of beglazing. En om het glas in uw carport altijd helder te houden, maken we gebruik van een speciale clear-shield technologie.

Carport: hoog in kwaliteit, laag in onderhoud

Het glas van uw carport is zeer bepalend voor de algehele uitstraling ervan. Denk maar eens aan een auto. Wanneer deze pas is gewassen, ziet deze er weer een stuk nieuwer uit. Hetzelfde geldt voor een carport, maar natuurlijk is het ondoenlijk om deze dagelijks schoon te maken. De kans is groot dat u er juist zo weinig mogelijk onderhoud aan wilt hebben.

Dit is de reden dat we bij Ter Huurne louter werken met kwalitatieve materialen voor onze carports. Het duurzame aluminium zorgt voor een vrijwel onverwoestbare aanbouw, die langjarig dezelfde uitstraling blijft behouden. Daarnaast passen wij een speciale technologie toe om te zorgen dat het glas in uw carport zo schoon mogelijk blijft. En dat verschil is duidelijk te zien.

De technologie waar wij gebruik van maken, is een speciale clear-shield coating. Deze coating voorkomt dat er vuil op het glas blijft zitten, waardoor uw carport altijd een heldere en strakke uitstraling behoudt. Dit scheelt u bovendien een hoop onderhoud ten opzichte van een variant die niet over deze coating beschikt. De clear-shield technologie wordt ook toegepast bij producten als glazen douchecabines en voorkomt hier dat er kalkresten ontstaan.

 

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Ondanks de grote helderheid van het glas in onze carports, gaat het om gehard veiligheidsglas dat voldoet aan de strengste kwaliteitscriteria. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw aanbouw goed bestand is tegen zelfs de zwaarste weersomstandigheden. Zowel ons veiligheidsglas als onze polycarbonaat beplating zijn verkrijgbaar in een Helder en Opaal uitvoering.

Naast het glas, zijn ook de aluminium profielen in een carport van groot belang voor de totale uitstraling ervan. Wij bieden u de keuze uit afwerking in alle RAL-kleuren, waarbij de poedercoating wordt aangebracht volgens de kwaliteitscriteria van Qualicoat.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van carports of de optionele accessoires? Neem dan contact op via info@terhuurnebv.nl, bel naar 053-751 37 70 of bezoek onze showroom in Haaksbergen voor advies op maat.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: