Een aluminium overkapping: duurzaam en onderhoudsvrij

Terug naar de nieuwspagina

Een aluminium overkapping is een ideale uitbreiding van uw woning. De overkapping resulteert niet alleen in meer leefruimte voor alle bewoners van uw huis, maar zorgt er ook voor dat u meer kunt genieten van uw tuin. Zo haalt u het maximale woon- en leefplezier uit een overkapping van aluminium.

Aluminium overkapping van de hoogste kwaliteit

Een aluminium overkapping verhoogt de waarde van uw woning en verdient zichzelf hierdoor op termijn vrijwel altijd terug. Aanvankelijk vereist de aanschaf van een overkapping van aluminium echter wel een serieuze investering. U wilt er dan ook zeker van zijn dat u kiest voor de juiste overkapping en bijbehorende aanbieder.

Ter Huurne bezit jarenlange kennis en expertise op het gebied van aluminium overkappingen en onderscheidt zich door het leveren van een hoge kwaliteit en service. Elke overkapping van aluminium wordt in onze eigen fabriek gemaakt, waardoor wij volledige controle hebben over de kwaliteit van het eindresultaat.

En dat is direct te zien. Een aluminium overkapping van Ter Huurne herkent u aan hoogwaardige aluminium koker-dakliggers met een neopreen afdichting en geprofileerde goot. De bijpassende kolommen bevatten een geïntegreerde hemelwaterafvoer, zodat uw overkapping van aluminium niet ontsierd wordt door in het oog springende PVC-afvoeren.

Overkapping van aluminium met vele opties

Een aluminium overkapping biedt diverse voordelen ten opzichte van andere soorten overkappingen. Zo is een overkapping van aluminium onder meer uitermate stevig, wat u garandeert van een lange levensduur. Bovendien vraagt het gebruikte aluminium nagenoeg geen onderhoud, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onderhoudsvrije overkapping.

Ter Huurne biedt u een breed assortiment overkappingen met elk hun eigen voordelen. U kunt onder andere kiezen uit een aluminium overkapping lessenaardak met of zonder afgeschuinde zijden. Bent u op zoek naar een aluminium overkapping met een specifieke constructie? Dan ontwerpen wij uw overkapping van aluminium in nauw overleg met u geheel op maat.

Elke aluminium overkapping kan bovendien geleverd worden met een diversiteit aan mogelijkheden en accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aluminium schuifwand, aluminium vouwwand of aluminium schuifpui. Standaard krijgt u bij Ter Huurne maar liefst 10 jaar garantie op uw overkapping van aluminium. Kom gerust langs in onze showroom en laat u adviseren door een van onze vakkundige adviseurs en laat u inspireren. Meer voorbeelden van overkappingen zien? Klik hier.

Gratis offerte aanvragen