Een aluminium terrasoverkapping is maatwerk

Terug naar de nieuwspagina

Er zijn weinig dingen prettiger dan ontspannen loungen in de buitenlucht. Helaas werkt het weer in Nederland hier niet altijd aan mee. Want wat nu als het plotsklaps begint te regenen of de zon in de warme zomermaanden juist gemeen fel schijnt? Een terrasoverkapping van aluminium is dan de ideale oplossing.

Terrasoverkapping van aluminium voor een natuurlijk buitengevoel

Een aluminium terrasoverkapping, in de volksmond vaak ook wel een alu terrasoverkapping genoemd, zorgt ervoor dat u niet langer wordt belemmerd door de weersomstandigheden. Of er nu sprake is van een hittegolf of een hagelbui: in uw terrasoverkapping van aluminium zit u droog, comfortabel en beschut.

Maar natuurlijk mag dit hoge comfort niet ten koste gaan van het echte buitengevoel. Een aluminium terrasoverkapping van Ter Huurne is daarom standaard voorzien van een dak met helder gelaagd veiligheidsglas, zodat u kunt genieten van een ruime en natuurlijk ogende lichtinval. U kunt zelf kiezen of u een open of juist een gesloten terrasoverkapping van aluminium wilt.

Indien gewenst kunnen wij de alu terrasoverkapping geheel op maat voor u samenstellen, zodat u zeker weet dat uw buitenkamer exact de sfeer heeft die u nastreeft. Is uw terrasoverkapping van aluminium volledig omgeven door glazen wanden en wilt u een nog natuurlijker gevoel creëren? Dan plaatsen wij een aluminium schuifwand zodat u de frisse buitenlucht naar binnen kunt laten stromen.

Kwalitatief hoogwaardige aluminium terrasoverkapping is maatwerk

Bij Ter Huurne heeft u de keuze uit verschillende typen terrasoverkappingen, elk met hun eigen specifieke voordelen en uitstraling. Het optimale type terrasoverkapping van aluminium is niet alleen afhankelijk van uw wensen en behoeften, maar ook van uw bestaande woning. Wij adviseren u graag over de aluminium terrasoverkapping die qua stijl het beste aansluit op uw huis.

In onze visie is het creëren en plaatsen van een aluminium terrasoverkapping maatwerk. Ter Huurne ontwikkelt elke terrasoverkapping van aluminium daarom volledig in eigen huis. Zo hebben wij volledige controle over de kwaliteit van het eindproduct en kunnen wij u een aluminium terrasoverkapping garanderen die zelfs aan uw strengste eisen voldoet.

Ter Huurne neemt u het gehele traject rondom uw terrasoverkapping van aluminium uit handen en ontzorgt u compleet. Wilt u meer weten over uw gewenste aluminium terrasoverkapping of heeft u nog geen alu terrasoverkapping op het oog? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom langs in onze ruime showroom in Haaksbergen of klik hier voor meer voorbeelden.

Gratis offerte aanvragen