Dit vragen onze klanten over serres

Terug naar de nieuwspagina

Serres zijn er in vele soorten en maten. Bij Ter Huurne maken we ze op maat en gebruiken we daarvoor kwalitatief hoogwaardige materialen. Maar wat kun je nu verwachten als je bij ons een serre koopt? Dit zijn de meest gestelde vragen over serres van onze klanten:

Waarom een serre van aluminium?

Een serre van aluminium profielen resulteert in de hoogst mogelijke levensduur én is nagenoeg onderhoudsvrij. Het materiaal is daarnaast te lakken in elke denkbare RAL-kleur en is hierdoor voor vrijwel elke klantenwens inzetbaar. Zo geniet jij je hele leven van een serre aanbouw in geheel eigen stijl waar je op het gebied van onderhoud nauwelijks omkijken naar hebt.

Waarom een serre met HR++ veiligheidsglas?

HR++ veiligheidsglas zorgt voor een uitstekende isolatie van je serre. Dat is onder meer belangrijk in de wintermaanden, waarin je binnen de comfortabele warmte van je serre aanbouw van het buitenleven wilt genieten. Ook is HR++ veiligheidsglas inbraakwerend en veilig – er is een lage kans op breuken en breekt het toch? Dan zijn de scherven relatief veilig door de afgevlakte kanten.

Welk type serre moet ik kiezen?

Bij Ter Huurne kun je jouw serre geheel op maat laten ontwerpen en plaatsen. Natuurlijk zijn er diverse aanbouwtypes die je als blauwdruk kunt kiezen voor je eigen aanbouw. Het type platdak (knik) kan tegen de bestaande gevel, het type zadeldak is ideaal voor een optimale lichtinval en het type lessenaardak past mooi tussen twee uitbouwen. De opties zijn eindeloos.

Welke accessoires zijn mogelijk?

De maatwerk serres bij Ter Huurne worden indien gewenst geleverd met optionele accessoires. Zeer populair is bijvoorbeeld de optie voor halogeen of led spotjes gemonteerd in de dakliggers. Deze zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening inclusief dimfunctie. Ook zonwering van Markilux (n dezelfde kleur gecoat als de aluminium profielen) mag eigenlijk niet ontbreken.

Heb ik een vergunning nodig voor de aanbouw?

In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig als je een serre gaat bouwen. Belangrijk is vooral om dit met 100% zekerheid uit te sluiten voordat je begint met de bouw. Blijkt een vergunning in jouw situatie toch nodig te zijn? Dan kan Ter Huurne je helpen bij de vergunningsaanvraag.

Is Ter Huurne ook bij mij in de buurt actief?

Ter Huurne werkt in heel Nederland en een gedeelte van België en Duitsland. Wij komen dan ook graag naar jou toe om je serre op maat te plaatsen. Inspiratie opdoen? Kom dan vrijblijvend langs in onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. Je krijgt hier een goede indruk van de mogelijkheden en advies op maat. Bel voor een afspraak naar 053-750 54 58.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: