Van het glas tot het dak; Ter Huurne maakt alles op maat

Terug naar de nieuwspagina

Of je nu een tuinkamer, serre of veranda kiest – het achterliggende principe is hetzelfde. Je wilt een sfeervolle uitbreiding van je woonruimte die een brug vormt tussen je binnen- en buitenleven. Omdat jouw huis, tuin en wensen anders zijn dan die van anderen, is het belangrijk om niet te kiezen voor een generiek product. Daarom maken we bij Ter Huurne alles op maat in eigen fabriek.

Geen huis is hetzelfde

Woon je in een pas gebouwde tussenwoning of in een klassiek landhuis? In beide gevallen kan het zomaar zijn dat je een aanbouw wilt. Toch is het onwaarschijnlijk dat je in beide situaties voor dezelfde tuinkamer of serre kiest. De aanbouw moet qua uitstraling immers aansluiten op je woning om een mooi, harmonisch geheel te creëren.

De eigenaar van de tussenwoning kiest daarom bij voorkeur voor een moderne en strakke tuinkamer met aluminium profielen in de RAL-kleur die past bij zijn woning. De bewoner van het landhuis gaat liever voor een klassieke Victoriaanse serre met profielen in dezelfde kleur als zijn woning – zeer waarschijnlijk wit.

Geen tuin is hetzelfde

Niet alleen in woningen, maar ook in tuinen bestaat veel variëteit. Zo zal de tuin van bovengenoemde tussenwoning waarschijnlijk niet extreem groot zijn, waardoor er beperkingen gelden voor de afmetingen van de tuinkamer of veranda. Ook is de kans groter dat er in sommige gevallen een vergunning nodig is als de maten van de aanbouw iets afwijken.

De tuin van het landhuis daarentegen is waarschijnlijk extreem ruim, waardoor de mogelijkheden voor de serre schier eindeloos zijn. Met de dichtstbijzijnde buren op enkele honderden meters afstand, is de noodzaak van een vergunning over het algemeen minder groot en kan de aanbouw exact de afmetingen hebben die de bewoner nastreeft.

Geen wens is hetzelfde

Nog los van je huidige woning en tuin, zijn er tal van andere factoren die een rol spelen in je keuze voor een aanbouw. Wil je schuif- of vouwwanden erin? Moet de ruimte geïsoleerd zijn? Welk type dak moet erop? Het zijn de antwoorden op dit soort vragen die bepalen welke veranda of serre voor jou geschikt is en het is de reden dat we bij Ter Huurne alles op maat maken.

Dat doen we met de beste mensen en materialen, zodat jouw aanbouw precies wordt zoals je hem in gedachten hebt en tal van jaren meegaat. Ook aanvullende wensen zoals verlichting, zonwering en andere accessoires kunnen wij uiteraard voor je verwezenlijken. Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom om een indruk te krijgen van de mogelijkheden of mail naar info@terhuurnebv.nl.

Gratis offerte aanvragen