Glazen tuinkamer voor een lichtere leefomgeving

Terug naar de nieuwspagina

Nederland heeft een prachtige natuur, maar zeker in de herfst en winter kunnen de dagen soms lang en donker zijn. Binnen zitten maakt het er in dat geval bepaald niet beter op, want het spaarzame licht van buiten bereikt slechts ten dele de woonvertrekken waar u uw tijd doorbrengt. Een tuinkamer is de ideale oplossing: zo ervaart u namelijk het daglicht van buiten met het wooncomfort van binnen.

Tuinkamer van glas verschaft meer licht in uw leven

Maar wat is een tuinkamer nu precies? De naam verklapt het eigenlijk al: het is een geheel door glas omgeven woonvertrek dat zich veelal in uw tuin bevindt. Een glazen tuinkamer biedt vergelijkbare voordelen als een serre, maar dan met een belangrijk verschil: de tuinkamers van Ter Huurne zijn over het algemeen aanmerkelijk goedkoper.

Zo creëert u een extra ruimte aan uw woning die u niet alleen van meer woonruimte, maar ook van een stuk meer licht in uw woning voorziet. De wanden van glas zorgen voor een open uitstraling waardoor u directer in verbinding staat met de natuur die uw huis omgeeft en u het echte buitengevoel beleeft.

Dit is een aspect waarvan de meerwaarde absoluut niet onderschat mag worden, want steeds vaker ontdekken wetenschappers dat mensen tegenwoordig aan te weinig daglicht worden blootgesteld. Dit komt met name omdat we zoveel tijd doorbrengen in afgesloten ruimtes op werk en in ons huis. Een tuinkamer van glas brengt meer licht in uw leven en is daarmee goed voor zowel uw lichamelijke als geestelijke gezondheid.

Meer voorbeelden van tuinkamers bekijken? Klik hier.

Glazen tuinkamers met extra accessoires

De tuinkamers van Ter Huurne zijn beschikbaar in verschillende varianten en het uiteindelijke ontwerp is altijd gebaseerd op uw specifieke wensen. Zowel de ontwikkeling als productie van onze tuinkamers verzorgen wij volledig in eigen beheer, waardoor wij u de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen met een afwerking die tot in de puntjes is verzorgd.

Heeft u specifieke wensen voor uw tuinkamer van glas? Maak dan gebruik van onze accessoires om uw tuinkamer uit te breiden met een variëteit aan extra functionaliteiten. Kies bijvoorbeeld voor een kunststofvezel vlondervloer als stijlvolle en onderhoudsarme ondergrond of neem terrasverwarming met infrarood-kortegolftechnologie voor een weldadige warmte in uw ruimte.

Wilt u geen last meer hebben van de wind en regen in uw gedeeltelijk open tuinkamer van glas? Gebruik dan een transparant windvast screen van Ter Huurne voor optimaal comfort in uiteenlopende weersomstandigheden. Bel voor meer informatie over de mogelijkheden naar 053-751 37 94 of kom langs in onze showroom voor een kop koffie.

Gratis offerte aanvragen