Laat uw gedroomde tuinkamer bouwen

Terug naar de nieuwspagina

Of het nu regent of waait en herfst of lente is: een tuinkamer is de ideale manier om uw tuin op comfortabele wijze te ervaren. Een tuinkamer bouwen bespaart u niet alleen veel geld ten opzichte van een serre, maar biedt ook nog eens vrijwel exact dezelfde voordelen. In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten over ons brede aanbod tuinkamers.

De grote voordelen van tuinkamers

De tuinkamers van Ter Huurne zijn lichte, door glas omgeven ruimtes aan uw woning. Zo creëert u een soort huiskamer in uw tuin, terwijl de glazen wanden ervoor zorgen dat de kamer een open uitstraling behoudt en u niet wordt blootgesteld aan de veranderlijke Nederlandse weersomstandigheden.

Een tuinkamer bouwen is dan ook een veelzijdige oplossing wanneer u vaker op een aangename manier van het buitenleven wilt genieten. Zelfs de meest zware regenval of harde wind mogen de pret niet bederven: u aanschouwt de taferelen in uw tuin warm en beschut vanuit het comfort van uw behaaglijke stoel.

Trekt het wolkendek weer weg en wordt uw tuinkamer plotseling verwarmd door de stralen van de warme zomerzon? Dan kunt u de glazen schuif- of vouwwanden eenvoudig openzetten om een fris briesje door de kamer te laten waaien. Ook bent u plotsklaps één met het buitenleven en alle natuurgeluiden in uw tuin.

Meer tuinkamers bekijken? Klik hier.

Tuinkamer bouwen inclusief luxe accessoires

Een tuinkamer bouwen kan op verschillende manieren. Bij Ter Huurne heeft u de keuze uit een breed aanbod tuinkamers in uiteenlopende soorten en maten, die uitblinken door een hoge kwaliteit en een ontwerp dat prachtig aansluit op de bouwstijl van uw woning. Op onze website kunt u hiervan diverse voorbeelden bekijken.

Indien gewenst leveren wij onze tuinkamers met diverse accessoires. Zo kunt u uw tuinkamer bijvoorbeeld laten voorzien van een zonwering, voor een koeler binnenklimaat en effectieve bescherming tegen de hitte van de zomerzon. De coating van het frame van de zonwering krijgt uiteraard dezelfde kleur als de profielen van uw kamer.

Daarnaast kunt u onder meer kiezen voor gemonteerde halogeen of led spotjes die uw tuinkamer voorzien van extra verlichting en sfeer. Bedien ze met een afstandsbediening voor ultiem gebruiksgemak. Meer weten over de uitgebreide opties bij onze tuinkamers? Kom langs in onze ruim opgezette showroom in Haaksbergen en laat u vrijblijvend adviseren, neem contact op via info@terhuurnebv.nl of bel naar 053-751 37 94.

Gratis offerte aanvragen