Laat een prachtige veranda bouwen in uw tuin

Terug naar de nieuwspagina

Een veranda bouwen wint in Nederland sterk aan populariteit. De sterk toenemende veranda bouw in ons land heeft een aantal oorzaken. Een veranda is namelijk niet alleen een prachtig sieraad voor uw woning, maar vervult daarnaast een belangrijke functie in uw tuin.

De voordelen van een veranda bouwen

Een overkapte veranda biedt bescherming tegen zaken zoals regen, wind, zon en losgewaaide bladeren en is daarmee een zeer praktische uitbreiding van uw huis. Uw wooncomfort en woongenot nemen daarnaast toe, terwijl de tijd en kosten die u spendeert aan het onderhoud aan uw tuin juist zienderogen afnemen.

Heeft u reeds een fantastische tuin maar is uw veranda niet meer van deze tijd? Dan is een nieuwe veranda bouwen een verstandige investering. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin en ondergaat uw huis een verbazingwekkende transformatie. Veranda bouw is bovendien snel en gemakkelijk wanneer u kiest voor een veranda van Ter Huurne in Haaksbergen.

Veranda’s van aluminium of hout

Een veranda van Ter Huurne is gegarandeerd een prachtige toevoeging aan uw woning. Wij bieden u de keuze uit een ruim assortiment veranda’s en kunnen uw veranda bouwen in vrijwel elke gewenste maat en uitvoering.

Wij verzorgen niet alleen veranda bouw van veranda’s van hout, maar bouwen ook aluminium veranda’s en terrasoverkappingen met een combinatie van beide materialen. Veel van onze klanten kiezen voor een sterke constructie met 10mm gelaagd veiligheidsglas.

Veranda bouw in verschillende modellen

Wilt u een veranda bouwen? Kies bij Ter Huurne voor de volgende varianten veranda bouw:

Houten veranda

Een houten veranda geeft een klassieke uitstraling aan uw woning en is daarmee bij uitstek geschikt voor oudere, stijlvolle huizen.

Aluminium veranda

Een aluminium veranda bevat kolommen met een ingebouwd afwatersysteem en de dakvlakken zijn voorzien van 10mm gelaagd veiligheidsglas. Aluminium veranda’s behoeven weinig onderhoud.

TH special veranda

Een TH special veranda is een veranda die in nauw overleg met u wordt samengesteld. Wij verwerken uw specifieke wensen in het ontwerp, waardoor u verzekerd bent van een veranda die een natuurlijk verlengstuk vormt van uw woning.

Veranda bouwen? Vraag ons om advies!

Op de website van Ter Huurne vindt u naast foto’s, ook een overzicht van alle typen veranda’s die wij voor u kunnen bouwen. Het is een goed idee om onze site regelmatig te bezoeken, want wij actualiseren deze veelvuldig met nieuwe interessante aanbiedingen en showroommodellen.

Wilt u de voordelen van onze veranda bouw liever met eigen ogen aanschouwen? Kom dan vrijblijvend langs voor een bezoek aan onze ruime showroom in Haaksbergen. Onze adviseurs helpen u graag met het zoeken naar de optimale veranda voor uw situatie.

Gratis offerte aanvragen