Meer leefruimte nodig? Kies voor een uitbouw met lichtstraat!

Terug naar de nieuwspagina

In sommige woningen is de leefruimte op de begane grond ietwat minder dan u graag zou willen. Dit terwijl u in de tuin nog meer dan voldoende ruimte over heeft. Een uitbouw met lichtstraat is in dat geval de ideale keuze. Zo oogt uw woonruimte – zeker in de herfst en winter – minder donker en kunt u volop genieten van het buitenleven.

Uitbouw met lichtstraat biedt vele voordelen

Een uitbouw met lichtstraat is anno 2016 niet alleen helemaal in de mode, maar biedt ook nog eens voordelen die tijdloos zijn. Meer licht, meer leefruimte en meer woongenot; het zijn allemaal zaken waar u tot in de lengte van jaren profijt van heeft. Bij Ter Huurne heeft u de keuze uit meerdere lichtstraat types, die aan te passen zijn op basis van uw individuele wensen:

Lessenaardak lichtstraat

Heeft uw woning openslaande tuindeuren onder een uitbouw met een platdak? Dan is een Lessenaardak lichtstraat een prima optie, omdat deze doorgaans boven de deuren direct aan de gevel wordt geplaatst. Dit geeft een zeer mooi en ruimtelijk effect qua lichtinval, of u de tuindeuren nu geopend of gesloten heeft.

Lessenaardak lichtstraat deluxe

Heeft u een donkere woning en wilt u graag de maximale lichtopbrengst uit een lichtstraat uitbouw halen? Kies dan voor onze nieuwe Lessenaardak lichtstraat deluxe. De geïntegreerde dakopstand van dit product bevat een enkele glasplaat, waardoor u geen last meer heeft van dakliggers in uw gezichtsveld. De maximale afmetingen zijn een breedte van 5,5 m1 en een diepte van 1,5 m1.

Zadeldak lichtstraat

Wilt u een uitbouw met platdakconstructie aan uw woning laten plaatsen, maar wilt u de lichtstraat niet direct boven de gevel monteren? Dan is plaatsing in het midden van het platte dak een prima alternatief. Het symmetrische ontwerp resulteert in een rustige uitstraling die elke zijde van de woonruimte van een gelijkmatige lichtinval voorziet.

Nog meer lichtstraten bekijken? Klik hier voor onze voorbeelden.

Lichtstraat uitbouw met optionele accessoires

Welk type lichtstraat u ook kiest; u bent altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct gemaakt van de allerbeste materialen. Bij Ter Huurne produceren we al onze lichtstraten in eigen fabriek en aan de basis van ons ontwerpproces liggen jarenlange kennis en ervaring. Hierdoor weet u zeker dat uw aankoop talloze jaren meegaat en een goede investering is in uw woning.

Hoewel de bovengenoemde lichtstraat voorbeelden voor veel klanten een prima uitgangspunt vormen, bieden wij de mogelijkheid voor een uniek ontwerp op maat. U kunt onder meer kiezen voor een lichtstraat over de volle breedte van uw huis of voor een uitbouw met uiteenlopende sfeerverhogende accessoires. Neem voor meer informatie contact op met info@terhuurnebv.nl, bel naar 053-751 37 44 of kom persoonlijk langs in onze ruime showroom in Haaksbergen voor een vrijblijvend advies.

Gratis offerte aanvragen