Overkapping bouwen voor optimaal gebruik van uw buitenruimte

Terug naar de nieuwspagina

Bent u gezegend met een woning met een grote en natuurrijke tuin? Dan wilt u deze prachtige buitenruimte natuurlijk het liefst optimaal benutten. Een overkapping bouwen is de beste manier om maximaal te genieten van het buitenleven in uw tuin en tegelijkertijd uw leefruimte op effectieve wijze uit te breiden.

Overkapping bouwen is verstandige investering

Een overkapping bouwen resulteert niet alleen direct in een hoger woongenot en meer leefruimte, maar is ook nog eens een waardevolle toevoeging aan uw woning. Een bijpassende terrasoverkapping verhoogt de waarde van uw huis en verdient zichzelf hierdoor in de loop der tijd bijna altijd terug. Zo is een overkapping bouwen vrijwel altijd een verstandige investering.

Natuurlijk is het dan wel van belang dat de overkapping in kwestie van de hoogst mogelijke kwaliteit is en ook qua bouwstijl goed aansluit op uw woning. Een overkapping van inferieure bouwmaterialen zoals hout zal een relatief korte levensduur hebben ten opzichte van een aluminium overkapping. Een overkapping met een totaal andere bouwstijl dan uw woning zal weinig goeds doen voor de waarde van uw huis.

Meer foto’s van overkappingen bekijken? Klik hier.

Kies uit een diversiteit aan overkappingen

Ter Huurne maakt inmiddels al 43 jaar terrasoverkappingen en tuinkamers in alle soorten en maten en adviseert u dan ook graag over de optimale bouwstijl op basis van uw huidige woning. Wij hebben de productie van al onze overkappingen volledig in eigen beheer en kunnen u hierdoor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat garanderen.

Laat u een overkapping bouwen door Ter Huurne en wilt u weten welke overkapping geschikt is voor u? Kom dan langs in onze ruime showroom in Haaksbergen en neem bij voorkeur enkele foto’s van uw woning mee. Graag adviseert onze specialist u over het optimale type terrasoverkapping, zoals bijvoorbeeld een type Lessenaardak, Special Constructief of Special Hawaii 40.

Overkapping bouwen: van glazen tot aluminium varianten

Wilt u een overkapping bouwen met de hoogst mogelijke lichtinval voor een optisch grotere ruimte en een directer contact met het buitenleven in uw tuin? Dan is een glazen overkapping misschien wel de ideale keuze. Standaard wordt dit type overkapping geleverd met 10 mm helder gelaagd veiligheidsglas.

Ook een aluminium overkapping bouwen behoort uiteraard tot de uitgebreide mogelijkheden. De terrasoverkapping wordt in dat geval uitgevoerd met aluminium koker-dakliggers met geprofileerde goot en neopreen afdichting. Kies voor aanvullende accessoires zoals een schuifwand, zonwering of verlichting om de overkapping van uw dromen te realiseren.

Gratis offerte aanvragen