Restyle restaurant Colijn te Amstelveen

Terug naar de nieuwspagina

Onlangs hebben we het restaurant Colijn in Amstelveen mogen restylen. De oude serre aan de voorgevel hebben we vervangen voor een grotere aluminium serre die rondom is voorzien van vouwwanden, zodat de klanten met een warme dag heerlijk kunnen genieten van het buitenleven. Aan de achterzijde van het restaurant (uitzicht op het Amsterdamse bos) hebben we twee grote lichtstraten met elektrisch bedienbare dakramen in het bestaande platte dak aangebracht en de achtergevel voorzien van 4 stuks grote aluminium hef-schuifpuien. Hierdoor wordt net als aan de voorzijde van het restaurant, het buiten naar binnen gehaald om de klanten optimaal te laten genieten tijdens het lunchen-dineren. De serre, lichtstraten en hef-schuifpuien zijn allen voorzien van een Silence-Glass (geluidswerend) zodat er ’s avonds ook gezellige feesten kunnen worden georganiseerd, zonder dat de buurt last heeft van geluidsoverlast.

Serre restaurant Amstelveen

Lichtstraat restaurant Amstelveen

Lichtstraten en hef-schuifpuien Restaurant

Serre met geluidswerend glas

 

Gratis offerte aanvragen

I.v.m. vakantie
gewijzigde openingstijden:

 

Vrijdagmiddag 02-08 vanaf 12.00 uur gesloten
Zaterdag 03-08 hele dag gesloten

 

Showroom is in week 323334 geopend op de volgende dagen:
Woensdag, donderdag en vrijdag (dan ook telefonisch bereikbaar)

Van 9.00 tot 17.00 uur.