Onze samenwerking met architecten zorgt voor maatwerk en een uniek resultaat

Terug naar de nieuwspagina

Zoek je een woning? Dan rust je niet totdat jij je droomhuis hebt gevonden. De ruimte waar je decennialang elke dag jouw tijd doorbrengt, moet qua uitstraling en gevoel naadloos aansluiten op jouw wensen. Toch hanteren veel mensen niet dezelfde strenge criteria als het gaat om een serre, veranda of lichtstraat. Dat is zonde, want maatwerk leidt tot een uniek en aanzienlijk beter resultaat.

Serre op maat in elke denkbare stijl

Net als de rest van je woning, is een serre of veranda een plek waar je waarschijnlijk veel tijd doorbrengt. Laten we als voorbeeld een serre nemen. In deze volledig geïsoleerde aanbouw geniet je van extra woonoppervlak en een optimale hoeveelheid natuurlijke lichtinval. Het is daarom zaak dat de serre exact voldoet aan je wensen, zodat je het maximale uit deze ruimte haalt.

Bij Ter Huurne kies je uit serre types zoals aluminium serres of varianten met platdak knik, zadeldak of lessenaardak. Maar alleen een keuze voor een bepaald type dak is niet genoeg. Wil je bijvoorbeeld een aanbouw in typisch Victoriaanse stijl? Dan ontwerpt én produceert Ter Huurne een Engelse serre op maat voor je, zodat je jouw gedroomde buitenruimte creëert.

Samenwerking met architecten voor uniek resultaat

Hetzelfde geldt voor onze veranda’s. Je hebt bij ons de keuze uit types als lessenaardak (met afgeschuinde zijden), TH Special Constructief of met geïntegreerd pannendak, Special HAWAII 40 of aluminium varianten. Natuurlijk kunnen deze te allen tijde exact worden aangepast aan jouw specifieke wensen.

De specialisten bij Ter Huurne weten niet alleen hoe ze jouw aanbouw vanuit bouwkundig oogpunt moeten optimaliseren, maar beschikken ook over de nodige ontwerpexpertise. Wij werken hierbij regelmatig samen met architecten, waardoor jij verzekerd bent van maatwerk en een werkelijk uniek eindresultaat.

Lichtstraat goedgekeurd door Jan des Bouvrie

Onze samenwerking met architecten beperkt zich niet alleen tot grote aanbouwen, maar wordt waar nodig ingezet voor elk product dat jij als klant bij ons bestelt. Soms werken we actief samen met architecten tijdens het ontwikkeltraject, andere keren vragen we simpelweg om beoordeling van het conceptontwerp.

Zo was in het verleden ook het geval bij een lichtstraat die wij monteerden in Amsterdam. Het ontwerp en de kwaliteit van de lichtstraat werden vooraf goedgekeurd door niemand minder dan de befaamde architect Jan des Bouvrie. Uiteraard zijn wij niet alleen trots op dit soort samenwerkingsverbanden, maar betekenen ze vooral dat wij jou als klant de best denkbare kwaliteit kunnen bieden.

Gratis offerte aanvragen