Een schuifwand maakt uw veranda veelzijdiger

Terug naar de nieuwspagina

Wilt u zowel in warme als koude jaargetijden optimaal kunnen genieten van uw veranda? Dan is een veranda met glazen schuifwand de ideale keuze. Een schuifwand stelt u in staat om het klimaat in uw aanbouw op eenvoudige wijze aan te passen. Zo heeft u maximale controle over de leefomstandigheden en heeft u gedurende het hele jaar plezier van uw veranda.

Waarom een schuifwand optimaal is

Niets is zo prettig als hartje zomer in uw veranda verblijven. De frisse lucht, warme zonnestralen en ontspannende vogelgeluiden komen u al tegemoet zodra u plaatsneemt. Hier is echter alleen sprake van wanneer uw veranda niet afgesloten is of over een schuifwand van glas beschikt. Een volledig afgesloten veranda resulteert namelijk in een stuk minder contact met het buitenleven.

Is een open aanbouw dan de oplossing? Dit is ook niet altijd het geval. Want de voordelen die een open veranda in de zomer biedt, zijn tegelijkertijd de nadelen in de winter. Harde regenval of fikse koude kunnen het verblijf in een open veranda zeer onaangenaam of in het ergste geval zelfs geheel onmogelijk maken.

Glazen wand voor uw veranda: het beste van beide werelden

De oplossing ligt dan ook voor de hand: een veranda met een glazen wand. Zo kunt u zelf de binnentemperatuur bepalen op koude dagen, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van de zomerzon op warmere dagen. Een glazen wand biedt echter weer als nadeel dat buitengeluiden en frisse lucht in mindere mate ervaren worden.

De ultieme keuze is dan ook een veranda met glazen schuifwand. Gooi de schuifwand open om heerlijke frisse lucht naar binnen te laten stromen en houd de schuifwand juist dicht in situaties van extreme kou of hitte. Zo creëert u het beste van beide werelden en kunt u uw veranda effectief veel vaker benutten.

Wij maken elke mogelijke schuifwand voor uw veranda

Ter Huurne is dé expert in glazen schuifwanden voor uw veranda en kan uw schuifwand geheel op basis van uw specifieke wensen samenstellen. Het glas dat wij gebruiken voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en heeft naast een inbraakwerende, ook een isolerende functie. Bekijk hier een overzicht van de vele soorten glazen schuif- en vouwdeuren die wij voor u kunnen maken.

Veel van onze glazen schuifwanden bestaan uit gepoedercoate aluminium profielen die weinig ruimte in beslag nemen en een maximale lichtopbrengst in uw ruimte garanderen. Indien gewenst kunnen wij tevens wanden zoals vastewanden, windschermen en schuif-draaiwanden leveren. Meer weten? U bent van harte welkom in onze showroom of kijk voor meer voorbeelden verder op onze site!

Gratis offerte aanvragen