Serre met kwalitatief hoogwaardige onderbouw

Terug naar de nieuwspagina

De fundering, de vloer, de onderbouw en het dak: het zijn vier cruciale onderdelen van een serre. Al deze elementen moeten kwalitatief in orde zijn om een optimaal comfort te garanderen. In dit artikel richten we ons op de onderbouw, die bestaat uit zaken zoals beglazing, deuren, kozijnen, schuif- en vouwwanden.

Onderbouw met of zonder isolatie

Ter Huurne is gespecialiseerd in serres, wij produceren de onderbouw en veel benodigde onderdelen volledig in eigen beheer. De productie vindt plaats in eigen hightech fabriek en staat onder leiding van deskundige ingenieurs met jarenlange ervaring in het vakgebied. Hierdoor koppelen onze serres een lange levensduur aan een fraaie uitstraling.

Bij de keuze voor een serre speelt ook isolatie een belangrijke rol. Wij bieden u een riant aanbod aan opties voor uw onderbouw. Hoe dan ook kunt u rekenen op een onderbouw van de hoogste kwaliteit, die aan al uw wensen voldoet. Onze adviseurs adviseren u graag over de beste keuze op basis van uw persoonlijke situatie.

Serre met een unieke uitstraling

Deze persoonlijke touch komt ook duidelijk terug in de uiteindelijke uitstraling van uw serre. Onze serres kunnen exact op basis van uw individuele wensen worden aangepast, waardoor uw aanbouw in één oogopslag te herkennen is. Of u nu een schuifpui, vouwwand of deur- raamkozijn wilt, het eindresultaat is altijd onderscheidend.
Op het gebied van schuifpuien heeft u bij ons bijvoorbeeld de keuze uit een (hef-)schuifpui zoals de VG500, Superglide en Ultraglide. Eerstgenoemde is makkelijk bedienbaar, de Superglide heeft een transparante uitstraling en de Ultraglide valt op door zijn hoge isolerende waarde. Ook kunt u kiezen voor de Greenslide, een schuifpui die u altijd verzekert van een goede afdichting van de deur.

 

 

Van vouwwanden tot deur- raamkozijnen

Gaat u liever voor een vouwwand? Dan is de New Panorama een uitstekende optie. Het betreft een geïsoleerd systeem met thermische onderbreking, waardoor uw ruimte altijd optimaal geïsoleerd is. Dankzij het slimme scharniersysteem kunt u alle deuren in één soepele beweging bedienen. De wand wordt altijd op maat gemaakt, waardoor we een echte meerwaarde bieden als het gaat om uw speciale wensen kunnen verwerken.

Ook op het gebied van deur- raamkozijnen heeft u bij ons de keuze uit een gevarieerd assortiment. Zo valt de Star 75 door zijn fraaie design, terwijl de Futural voldoet aan de strengste eisen op het gebied van thermische en akoestische isolatie. De ST1000 onderscheidt zich met zijn speciale staaluitzicht door extra dikke profielen.

Wilt u de talrijke mogelijkheden op het gebied van onze serres met eigen ogen aanschouwen? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom via 053-751 37 94 of mail naar info@terhuurnebv.nl.

 

Gratis offerte aanvragen