Serre laten plaatsen van de hoogste kwaliteit

Terug naar de nieuwspagina

Wilt u meer tijd in uw tuin doorbrengen maar tegelijkertijd niet afhankelijk zijn van de weersomstandigheden? Dan is een serre laten plaatsen de ideale investering in uw woongenot. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is; u zit droog en comfortabel in uw sfeervolle aanbouw en geniet van een overdaad aan natuurlijke lichtinval.

Serre bouwen: doe het zelf of niet?

Een serre plaatsen wordt door steeds meer mensen overwogen, maar vaak komen zij tot de conclusie dat zelf bouwen niet het gewenste resultaat oplevert. Het ontwerpen en plaatsen van een uitbouw is een klus voor specialisten. Dit laten doen door een ervaren partij zoals Ter Huurne garandeert u dan ook van een professioneel eindresultaat waar u vele jaren plezier aan beleeft.

Dit komt onder meer door de aanwezige expertise bij onze vakmensen en de productie van al onze serres in eigen fabriek. Wij werken louter met materialen van de allerhoogste kwaliteit en hebben het volledige productieproces in eigen beheer. Hierdoor weet u zeker dat de aanbouw voldoet aan uw verwachtingen en komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Meer van onze serres bekijken? Klik hier.

Serre laten plaatsen als aanbouw of uitbouw

Wanneer u besluit een serre aan te schaffen, is het alleen nog de vraag waar u deze laat plaatsen. Verreweg de meeste mensen kiezen voor de achtertuin, omdat hier niet alleen de meeste ruimte is, maar het ook de mooiste omgeving is om op uw gemak van een natuurlijk uitzicht te genieten. Het vele glas in de uitbouw zorgt ervoor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Beschikt u echter over een grotere woning, zoals een woonboerderij, herenhuis of uitgebouwde villa? Dan heeft u wellicht veel meer opties op het gebied van plaatsing. Ook bij een hoekwoning kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aanbouw aan de zijkant; iets wat bij een tussenwoning simpelweg niet tot de mogelijkheden behoort.

Serre plaatsen met sfeerverhogende accessoires

Het glazen karakter van een serre levert niet alleen overdag, maar ook in de avonduren schilderachtige taferelen op. Overdag bent u verzekerd van een ruime natuurlijke lichtinval en ’s avonds creëert u een sfeervolle omgeving met optionele accessoires zoals LED- of halogeenspotjes in de dakliggers.

Ook kunt u kiezen voor handige uitbreidingen zoals zonwering, zodat u in de zomer beschermd wordt tegen de felle UV-straling van de zon. Wilt u een serre laten plaatsen maar twijfelt u nog over het type dat uw voorkeur geniet? Breng dan een vrijblijvend bezoekje aan onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. Onze behulpzame specialisten adviseren u graag met een product op maat.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: