Terrasoverkapping bouwen: uitstekende investering in uw woning

Terug naar de nieuwspagina

Houdt u van het buitenleven en brengt u graag tijd door op een behaaglijk terras? Dan is een terrasoverkapping bouwen een van de beste investeringen die u kunt doen in uw woning. Ter Huurne beschikt over langjarige ervaring met terrasoverkapping bouw en biedt u de keuze uit een breed aanbod terrasoverkappingen in alle soorten en maten.

Zelf een terrasoverkapping bouwen: goed idee of niet?

Soms wil men zelf een terrasoverkapping bouwen, maar in veel gevallen blijkt dan dat het eindresultaat te wensen overlaat. Terrasoverkapping bouw is een specialistisch vakgebied waarvoor de nodige kennis en expertise is vereist. Zelfbouw betekent een groot risico dat de overkapping in de praktijk misschien niet aan uw verwachtingen voldoet.

Een betere optie is daarom het inhuren van een ervaren partij zoals Ter Huurne. Wij ontwikkelen inmiddels al meer dan 40 jaar terrasoverkappingen op maat en hebben in de loop der tijd een portfolio vol met tevreden klanten opgebouwd. Ook voor u kunnen wij een overkapping ontwerpen die exact aansluit op de uitstraling van uw huis en die uw stoutste verwachtingen overtreft.

Terrasoverkapping bouw van de hoogste kwaliteit

Omdat we bij Ter Huurne al onze overkappingen compleet in eigen fabriek fabriceren, behouden we de volledige controle over het eindresultaat. Zo maken we bijvoorbeeld alleen gebruik van de allerbeste bouwmaterialen en besteden we de nodige aandacht aan een kwalitatief productieproces en een hoogwaardige montage.

Ons streven naar de beste kwaliteit komt ook tot uiting in de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van accessoires. Wilt u een terrasoverkapping bouwen met verwarming voor de koude wintermaanden of juist met zonwering tegen de felle zomerzon? Uiteraard behoort dat, net als vele andere optionele functionaliteiten, tot de uitgebreide mogelijkheden.

Meer voorbeelden van toepassingen van terrasoverkappingen bekijken? Klik hier.

Soorten terrasoverkappingen bij Ter Huurne

Bij Ter Huurne kunt u kiezen uit vele verschillende terrasoverkapping types die elk hun eigen specifieke voordelen bieden. Naast belangrijke factoren zoals functionaliteit en gebruiksgemak speelt ook persoonlijke smaak een belangrijke rol bij het kiezen van de optimale overkapping. In onze ruime showroom in Haaksbergen kunt u alle types met eigen ogen aanschouwen.

Zeer populair bij onze klanten is onder meer terrasoverkapping bouw van het type Lessenaarsdak, in sommige gevallen met afgeschuinde zijden voor optimale aansluiting bij de woning. Andere veelvuldig gekozen types zijn TH Special Constructief en TH Special HAWAII 40. Gaat u voor de best mogelijke integratie met de bestaande dakconstructie? Dan is de TH Special met geïntegreerd pannendak absoluut het overwegen waard.

Onze aanwezige specialisten adviseren u graag over de beste overkapping voor uw persoonlijke situatie. Wij lichten u in over zaken waar u zelf wellicht nog geen rekening mee had gehouden en vertellen u over de voordelen en nadelen van elk type overkapping. Kom binnenkort geheel vrijblijvend langs in onze showroom en laat u op maat adviseren door onze medewerkers.

Gratis offerte aanvragen