Terrasoverkapping specialist nodig? Zoek niet verder!

Terug naar de nieuwspagina

Terrasoverkappingen zijn er in vele varianten. Van kwalitatief hoogwaardige uitvoeringen met aluminium profielen en gelaagd veiligheidsglas tot goedkopere modellen van inferieure kwaliteit. Binnen de eerstgenoemde categorie vallen de overkappingen van Ter Huurne, al talloze decennia dé terrasoverkappingen specialist in Nederland.

Advies van ervaren terrasoverkapping specialist

Een keuze voor de juiste terrasoverkapping kan soms knap lastig zijn. Uiteraard heeft u vaak al een idee van welke stijl u houdt, maar deze moet ook aansluiten op de bouwstijl van uw woning. En dat is met een onervaren oog vaak een stuk lastiger in te schatten. In zo’n situatie is het advies van een ervaren terrasoverkapping specialist bepaald geen overbodige luxe.

Ter Huurne heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met overkappingen en helpt u graag bij het kiezen van de optimale terrasoverkapping. U hoeft hierbij in het geheel geen concessies te doen, want in nauw overleg met u ontwikkelen wij een ontwerp op maat dat precies aansluit op uw wensen en het uiterlijk van uw huis.

Verschillende types overkappingen

Maar u ervaart meer voordelen als u met Ter Huurne in zee gaat. Wij maken al onze maatwerk terrasoverkappingen namelijk volledig in eigen fabriek. Hierdoor hebben wij totale controle over de gebruikte materialen, het productieproces én de montage. Zo bent u verzekerd van een overkapping van de allerbeste kwaliteit.

Natuurlijk bieden wij u de keuze uit een breed aanbod terrasoverkapping types, dat we als uitgangspunt kunnen nemen voor het ontwerp van uw eigen overkapping. Als u met een foto of tekening van uw huis naar onze showroom komt, adviseert een terrasoverkapping specialist u welk type overkapping het beste aansluit op uw woning. Wilt u meer voorbeelden van terrasoverkappingen bekijken? Klik hier en laat u inspireren!

Accessoires voor terrasoverkappingen

Standaard gebruiken wij hoogwaardige aluminium profielen voor onze terrasoverkappingen, waarbij u zonder meerprijs kunt kiezen voor een poedercoating in vrijwel iedere gewenste RAL-kleur. Uiteraard voldoet ook het gebruikte glas aan de hoogste standaarden, want wij werken louter met 10mm gelaagd veiligheidsglas dat uitstekend bestand is tegen het gewicht van één persoon.

Dit is in de praktijk uitermate handig, want hierdoor kunt u te allen tijde zelf onderhouds- of schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren op het glazen dak van uw overkapping en hoeft u hiervoor niet altijd een terrasoverkapping specialist in te schakelen. Uiteraard is het glas ook prima bestand tegen de weerselementen: zo heeft het onder meer een (sneeuw)belasting van 75 kg/m2.

Wilt u graag een overkapping met speciale functionaliteiten? Wij bieden meerdere accessoires voor terrasoverkappingen aan, waaronder veelgekozen opties zoals verlichting, zonwering en verwarming. Heeft u aanvullende vragen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies. Indien gewenst ontvangt u ter plekke een concurrerende richtprijs van onze terrasoverkapping specialist.

Gratis offerte aanvragen