Uw tuinkamer compleet met prachtige accessoires

Terug naar de nieuwspagina

Op internet wordt veelvuldig geadverteerd met tuinkamers tegen opvallend lage prijzen. Hierbij schuilen echter twee addertjes onder het gras: enerzijds is de aanbouw van twijfelachtige kwaliteit en anderzijds is de tuinkamer niet compleet uitgevoerd. In beide bovengenoemde gevallen is uw investering uiteindelijk weggegooid geld. Wij streven er naar om voor u een extra leefruimte te creëren tegen een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Kwaliteit tuinkamer van belang voor lange levensduur

Wanneer u maximaal plezier aan een tuinkamer of aanbouw wilt beleven, is het van belang te kiezen voor een product gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Niet alleen heeft u hierdoor minder omkijken naar het onderhoud, maar ook heeft u de garantie dat uw aankoop lange tijd meegaat en er gedurende al deze tijd uitstekend blijft uitzien.

Een tuinkamer die wordt aangeboden tegen een opvallend lage kostprijs, voldoet in veel gevallen helaas niet aan deze criteria. Kwaliteitsmaterialen zoals duurzame aluminium profielen en een poedercoating in RAL-kleuren die voldoet aan de eisen van Qualicoat vereisen nu eenmaal een eenmalige investering. Een investering die u op termijn overigens altijd terugverdient.

Gebruikscomfort belangrijk criterium aanbouw

Naast het kwaliteitsaspect, is ook het gebruikscomfort van een tuinkamer van groot belang. Een van de belangrijkste redenen om een aanbouw te nemen, is immers het uitbreiden van de leefruimte in uw woning. Dit doet u alleen als u zeker weet dat u de extra ruimte ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

Een kamer met een hoog leefcomfort is dan ook een eerste vereiste. Wanneer een tuinkamer echter niets meer is dan een kale, lege ruimte, is het comfort over het algemeen ver te zoeken. De ruimte moet opgevuld worden om zijn functie optimaal te vervullen. Niet alleen met meubels, maar ook met noodzakelijke accessoires.

 

Tuinkamer compleet maken met optionele accessoires

Bij Ter Huurne wordt een tuinkamer daarom compleet opgeleverd, indien gewenst inclusief optionele accessoires. Als u de ruimte regelmatig in de winterperiode wilt gebruiken, is het nemen van onze TERM 2000 IP65 terrasverwarming met behaaglijke Philips HeLeN Goldlamp bijvoorbeeld bepaald geen overbodige luxe.

En denkt u ’s avonds veel tijd door te brengen in uw splinternieuwe aanbouw? Dan is sfeervolle verlichting in de vorm van halogeen- of LED-spotjes vrijwel onmisbaar. Uiteraard bieden wij u de keuze uit nog vele andere optionele accessoires om uw tuinkamer compleet te maken. Meer weten? Bel naar 053-808 03 51, stel uw vraag via info@terhuurnebv.nl of kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies.

Gratis offerte aanvragen