Een tuinkamer vervroegt uw voorjaar

Terug naar de nieuwspagina

Over een aantal weken is het alweer zover: dan is het voorjaar officieel begonnen. Maar voordat het klimaat buiten aangenaam genoeg is om in uw tuin te zitten, zijn we waarschijnlijk enkele maanden verder. Dat moment kunt u vervroegen met een tuinkamer. Het heerlijke binnenklimaat zorgt er namelijk voor dat u geniet van het buitenleven, zonder het ook maar een moment koud te hebben!

Glazen tuinkamer voor optimaal comfort

Een glazen tuinkamer is een ideale keuze, omdat deze u een aantal grote voordelen biedt ten opzichte van alternatieven. In tegenstelling tot terrasoverkappingen en veranda’s zijn tuinkamers afgesloten ruimtes. Niet alleen bent u hierdoor effectief beschermd tegen regen, maar ook tegen wind, kou en andere ongewenste weersomstandigheden.

Het glazen karakter van tuinkamers zorgt er bovendien voor dat u zich nauwelijks in een afgesloten ruimte waant. Aan vrijwel alle kanten van de tuinkamer heeft u vrij zicht en kunt u genieten van de zon en prachtige natuur om u heen. En wilt u de complete buitenervaring beleven? Dan doet u de schuif- of vouwdeur open voor een beetje extra frisse lucht!

Veelzijdigheid een groot voordeel van tuinkamers

Het is juist deze veelzijdigheid die tuinkamers zo’n aantrekkelijke optie maakt voor veel woningbezitters. Het is een flexibele buitenruimte die niet alleen naar eigen wens is aan te passen, maar ook nog eens een verlengstuk van uw woning vormt. Hierdoor is het bijvoorbeeld zeer makkelijk om vanuit de keuken naar uw tuinkamer te lopen met lekkere hapjes of drankjes.

Dat is ideaal, want als natuurliefhebber kunt u er zo voor kiezen om al vroeg in het voorjaar in uw tuinkamer te ontbijten. Iets waar het in dit jaargetijde buiten eigenlijk nog te koud voor is, maar wat in uw prettig warme buitenruimte geen enkel probleem is. Hetzelfde geldt voor een drankje in de avond – in het prettige binnenklimaat van uw tuinkamer geniet u tot in de late uurtjes van uw tuin.

 

Verleng uw najaar met een kwalitatief hoogwaardige tuinkamer

Een tuinkamer is dan ook de ideale manier om het voorjaar te vervroegen. Zodra de ochtendzon zijn eerste stralen schijnt, warmt uw glazen ruimte al snel op tot een comfortabele temperatuur. Ook de overdaad aan natuurlijk licht zal u merkbaar goed doen, zeker na een lange en donkere winterperiode. Het voorjaar kan met uw tuinkamer niet vroeg genoeg beginnen!

Met de kwalitatief hoogwaardige tuinkamers van Ter Huurne vervroegt u niet alleen het voorjaar, maar u verlengt ook het najaar. Uw glazen binnenruimte zorgt ervoor dat u tot in de laatste maanden van het jaar kunt genieten van uw tuin, zonder last te hebben van wind of kou. De dakconstructie van onze tuinkamers is daarnaast berekend op een sneeuwbelasting van 75 kg/m2.

Wilt u meer weten over onze tuinkamers of heeft u vragen over een bepaald type tuinkamer? Bel ons dan vrijblijvend op 053-751 37 47 of stuur uw vraag naar info@terhuurnebv.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk advies op maat. Onze ruim opgezette showroom is 6 dagen per week geopend, dit geeft u de kans om geheel vrijblijvend langs te komen en onze producten met eigen ogen te aanschouwen!

Gratis offerte aanvragen