Een veranda aanbouw verhoogt uw wooncomfort

Terug naar de nieuwspagina

Voelt u zich aangetrokken tot het buitenleven en wilt u in uw huis meer leefruimte creëren? Dan is een veranda laten aanbouwen de ideale manier om beide wensen in vervulling te brengen. De juiste veranda aanbouw sluit qua uitstraling perfect aan op uw woning en verhoogt tegelijkertijd uw wooncomfort aanzienlijk.

Veranda laten aanbouwen in alle soorten en maten

Misschien nog wel het belangrijkste voordeel van een veranda is de praktische meerwaarde ervan. Mensen die normaliter weinig in de tuin zitten, brengen na aanbouw van een veranda in de meeste gevallen veel meer tijd buiten door. Hierdoor beleeft u meer plezier aan uw tuin en wordt uw woonruimte effectiever benut.

Wilt u in uw tuin ook een veranda overkapping die u beschermt tegen weersomstandigheden zoals wind, regen of de felle zomerzon? Bij Ter Huurne kunt u een veranda laten aanbouwen in alle soorten en maten. Van sfeervolle houten constructies tot kwalitatief hoogwaardige aluminium veranda’s: wij houden rekening met uw wensen en ontwikkelen een ontwerp op maat.

Wilt u meer veranda’s bekijken? Klik hier.

Vervang uw oude veranda aanbouw

Ook als u al een bestaande veranda aanbouw heeft, kan het de investering lonen om deze te laten vervangen door een nieuw exemplaar. Een splinternieuwe veranda is qua design helemaal van deze tijd en verhoogt de uitstraling van uw woning. Bij Ter Huurne werken we daarnaast louter met duurzame materialen, waardoor u met uw nieuw aanbouw weer talloze jaren vooruit kunt.

Bekijk bijvoorbeeld eens de foto’s op onze website om een indruk te krijgen van de uitgebreide mogelijkheden. Of uw huis nu een landelijke of hypermoderne bouwstijl heeft, wij garanderen u van een veranda die er qua ontwerp naadloos op aansluit. Zo vormt uw nieuw aanbouw het pronkstuk van uw woning en stijgt deze in waarde.

Van klassiek tot modern

Een veranda laten aanbouwen kan bij Ter Huurne op verschillende manieren. U heeft bij ons de keuze uit verschillende typen veranda’s, gemaakt van uiteenlopende materiaalsoorten. Zoekt u bijvoorbeeld naar een veranda met die typische, klassieke uitstraling? Dan is een veranda van hout sterk aan te bevelen.

Natuurlijk bieden wij ook alternatieven met een moderner uitstraling. Onze aluminium veranda’s zijn bijvoorbeeld een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een veranda aanbouw die relatief weinig onderhoud behoeft. 10 mm gelaagd veiligheidsglas en kolommen met een ingebouwd afwatersysteem verzekeren u van een hoogwaardige veranda met een lange levensduur.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze veranda’s? Dan nodigen wij u uit om vrijblijvend langs te komen in onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. Hier ontvangt u advies op maat en krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden op het gebied van een veranda aanbouw. Bel naar 053-750 00 94 voor een afspraak.

Gratis offerte aanvragen