Victoriaanse serre voor klassieke uitstraling

Terug naar de nieuwspagina

Een serre is een waardevolle uitbreiding van uw woonruimte, maar moet bij voorkeur wel aansluiten op de bouwstijl van uw huis. Is uw woning gebouwd in de typische Victoriaanse stijl die al eeuwenlang zoveel populariteit geniet? Dan is een Victoriaanse serre van Ter Huurne de ideale keuze.

Victoriaanse serre: klassiek ontwerp met modern comfort

Een Victoriaanse serre onderscheidt zich met de klassieke Victoriaanse bouwstijl die inmiddels over de hele wereld bekend is, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit of modern comfort. De optimale plaatsing ervan verschilt per woning, aangezien sommige huizen op dit vlak meer mogelijkheden bieden dan andere.

Beschikt u over een geheel vrijstaand huis zoals een Victoriaans herenhuis of Victoriaanse villa? Dan kunt u de Victoriaanse serre over het algemeen aan veel kanten van de woning plaatsen. Bij een tussenwoning wordt dit in veel gevallen al lastiger, omdat de zijkanten van het huis in die situatie niet beschikbaar zijn.

Aanbouw in Victoriaanse stijl met verschillende accessoires

Indien gewenst kunnen wij uw Victoriaanse aanbouw voorzien van de modernste gemakken en accessoires, zonder dat de bouwstijl zijn klassieke uitstraling verliest. Zeer stijlvol is bijvoorbeeld een uitvoering met subtiel aangebrachte LED- of halogeenverlichting. De spotjes worden gemonteerd in de dakliggers en zijn op afstand dimbaar met behulp van een handige afstandsbediening.

Minstens net zo populair en misschien wel onmisbaar is kwalitatief hoogwaardige zonwering, zodat u gedurende de warme maanden van het jaar beschermd bent tegen de felle zonnestralen. Bij veel van onze serres monteren wij de zonwering veelal boven het glas, zodat de warmte buiten blijft en u binnenin de serre kunt genieten van een koel en aangenaam binnenklimaat.

Meer voorbeelden van serres bekijken? Klik hier.

Wij verwezenlijken al uw wensen op het gebied van serres

Wist u dat alle serres bij Ter Huurne geheel op maat kunnen worden gemaakt? Op basis van uw persoonlijke behoeften ontwikkelen wij een uniek ontwerp dat aan al uw eisen voldoet. De productie geschiedt geheel in eigen beheer, waardoor wij de totale controle hebben over het eindresultaat en u een Victoriaanse serre van topkwaliteit kunnen garanderen.

Wilt u bijvoorbeeld een serre aanbouw in Victoriaanse stijl met een schuifwand van glas? Onze professionele ontwerpers zorgen ervoor dat de schuifwand op stijlvolle wijze in het design wordt verwerkt.

Meer weten? Kom gerust vrijblijvend langs in onze ruime showroom in Haaksbergen of neem contact op via info@terhuurnebv.nl of bel 053-751 37 59. Als u nu alvast wat inspiratie wilt opdoen, kunt u uiteraard de uiteenlopende voorbeelden op onze website bekijken.

 

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: