Victoriaanse veranda: klassieke stijl met modern comfort

Terug naar de nieuwspagina

Bent u op zoek naar een veranda die aansluit op de persoonlijkheid en het karakter van uw woning? Dan kan het zomaar zijn dat een Victoriaanse veranda precies datgene is wat u zoekt. Dit type veranda biedt alle voordelen van een moderne veranda, maar combineert het met die typische Victoriaanse stijl die al eeuwenlang zo geliefd is in binnen- en buitenland.

Veranda met onderscheidend Victoriaans karakter

Een veranda met een Victoriaans karakter voegt niet alleen veel onderscheidend vermogen toe aan uw woning, maar biedt ook nog eens een hoog dagelijks gebruikscomfort. Weinig dingen zijn zo ontspannend als heerlijk genieten van het buitenleven op uw eigen veranda in authentieke Victoriaanse stijl.

Beschermd tegen de veranderlijke elementen van het weer en tegelijkertijd middenin de gezonde buitenlucht en natuur: het zijn de kenmerken die een veranda in Nederland tegenwoordig zo mateloos populair maken. Een Victoriaanse veranda vormt hierop geen uitzondering en is bij uitstek geschikt voor woningen met een traditionele bouwstijl.\

Meer veranda’s bekijken? Klik hier.

Veranda’s met hoge kwaliteit en levensduur

Van klassieke herenhuizen met een ruime achtertuin tot moderne woonboerderijen met een ruim perceel aan de voorzijde van het huis: een veranda met Victoriaans karakter misstaat niet bij talloze verschillende woningen. En heeft u nét even andere wensen op het gebied van de bouwstijl of uitvoering?

Dan kunt u de veranda bij Ter Huurne geheel op basis van uw specifieke wensen laten uitvoeren. Wij ontwikkelen al onze veranda’s in eigen beheer en de productie vindt geheel plaats in eigen fabriek. Zo bent u verzekerd van een Victoriaanse veranda van de allerhoogste kwaliteit die uitblinkt in vakmanschap en een lange levensduur.

Advies op maat over Victoriaanse bouwstijl

Geeft u de voorkeur aan een veranda met een trendy uiterlijk of wilt u Victoriaanse elementen bijvoorbeeld combineren met moderne materialen? Bij Ter Huurne heeft u de keuze uit een breed aanbod van bouwstijlen en materialen, waaronder veranda’s van hout, veranda’s van aluminium en TH special veranda’s.

Het beste is nog altijd om de door u gewenste veranda met eigen ogen te aanschouwen. Dat kan in onze uitgebreide showroom in Haaksbergen, waar u van harte welkom bent om rustig rond te kijken en geheel vrijblijvend advies te ontvangen van onze specialisten. Neem bij voorkeur een foto van uw woning mee voor het beste stijladvies over uw gedroomde Victoriaanse veranda.

Gratis offerte aanvragen