Waarom aannemers Ter Huurne kiezen als partner

Terug naar de nieuwspagina

Ben jij een aannemer en zoek je een partner voor serres en glassystemen? Dan is Ter Huurne de ideale keuze. Wij werken al vele jaren samen met uiteenlopende partijen in binnen- en buitenland en fungeren als vertrouwd aanspreekpunt als het gaat om aluminium serres en lichtstraten. Meer weten? Lees hieronder verder over de voordelen van een samenwerking.

Met wie werkt Ter Huurne zoal samen?

Ter Huurne is inmiddels al vele jaren voor diverse aannemers aan het werk. Dat doen wij onder meer in de rol van onderaannemer. Geregeld plaatsen wij door heel Nederland zowel serres als lichtstraten in opdracht van verschillende partijen. We vormen hierbij niet alleen een deskundig aanspreekpunt, maar ook een garantie voor hoogwaardige kwaliteit en tijdige levering.

Dat vele aannemers reeds vaste afnemer zijn van onze producten, zegt iets over onze unieke chemie van communicatie en kwaliteit. Tot de vaste aannemers waarmee wij samenwerken behoren zzp’ers, mkb’ers maar ook grote aannemersbedrijven. Met enige regelmaat mondt een eenmalige klus uit in een langdurig samenwerkingsverband dat voor alle betrokkenen meerwaarde biedt.

Wat zijn de voordelen van een samenwerking?

Aannemers die met Ter Huurne in zee gaan, weten te allen tijde waar ze aan toe zijn. Uiteraard bieden wij vaste technische ondersteuning voor de aansluitdetails van onze serres en lichtstraten, zodat de juiste gegevens voor eventuele bouwkundige aanpassingen altijd voorhanden zijn. Hierdoor is het kinderspel om het geheel goed geïsoleerd en waterdicht op te leveren.

Ook voor diensten op andere gebieden kunnen aannemers bij ons terecht. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld tekenwerk met uitvoeringstekeningen, zodat de timmerman exact weet wat hij op de bouwplaats moet maken. Dat bespaart niet alleen de nodige tijd tijdens de werkzaamheden, maar resulteert ook in een eindproduct van de hoogst mogelijke kwaliteit dat tot in de lengte van jaren meegaat.

Wat kan een aannemer van ons verwachten?

Want, naast een prettige samenwerking, is dát natuurlijk waar het jou als aannemer om te doen is: een eindresultaat waar zowel jij als de eindklant trots op kunnen zijn. Gelukkig ben je daar bij Ter Huurne van verzekerd, want wij zijn al bijna een halve eeuw gespecialiseerd in zowel de ontwikkeling, fabricage en levering van op maat gemaakte serres, tuinkamers, lichtstraten en carports.

We zijn niet alleen actief in Nederland, maar ook in het Duitse grensgebied en kunnen jou hierdoor in veel gevallen van dienst zijn. Ben je benieuwd naar ons vakmanschap en wil je onze producten eerst eens zelf komen aanschouwen? Dat begrijpen we. Je bent van harte welkom in onze ruime showroom in Haaksbergen waar de koffie op je staat te wachten.

Gratis offerte aanvragen