Wat zijn de voordelen van een hardglazen windscherm?

Terug naar de nieuwspagina

Heb je vaak last van de wind als je net lekker op je terras of veranda zit? Dan is een overkapping, tuinkamer of serre natuurlijk de oplossing bij uitstek. Nog budgetvriendelijker én flexibeler is een hardglazen windscherm. De mobiele windschermen van Premonta (dochteronderneming van Ter Huurne) zijn namelijk geschikt voor elke tuin en situatie.

Welke voordelen biedt een hardglazen windscherm?

Een hardglazen windscherm is de ideale oplossing als je terras of tuin op de wind ligt. De windschermen van Premonta zijn verkrijgbaar in maten van 1,6 meter hoog bij 1 tot 2 meter breed. Dit zorgt voor een zeer effectieve afscherming van de wind – zelfs als je met een grotere groep mensen beschut buiten wilt zitten.

Bijkomend voordeel is de verrijdbaarheid door de stabiele zwenkwielen. In een handomdraai is het windscherm zo van de ene naar de andere kant van de tuin te verplaatsen en op meerdere plekken inzetbaar. Dit in tegenstelling tot een vast object zoals een tuinkamer of serre, dat ook nog eens meer kosten met zich meebrengt (en, toegegeven: ook bescherming tegen zon, regen, en sneeuw).

Hoe ziet een mobiel windscherm van Premonta eruit?

Een hardglazen windscherm is bij Premonta in verschillende soorten en maten te verkrijgen. De basis bestaat uit een solide RVS-frame van hoogwaardige kokerprofielen met afmetingen van 40 mm bij 40 mm. Het geborstelde roestvrijstaal geeft de windschermen een tijdloze en strakke uitstraling en maakt ze tot een sieraad voor elke tuin.

Belangrijkste onderdeel is natuurlijk het hardglazen windscherm, dat stevig tussen de kokerprofielen op zijn plek wordt gehouden door sterke RVS-glasklemmen met rubberinlage. Dit resulteert in een slagvast windscherm met handige accessoires zoals een RVS-stormoog voor veilige bevestiging en wielen met stoppers voor optimale verrijdbaarheid.

Hoe kies ik het juiste hardglazen windscherm voor mijn situatie?

Dankzij het slanke ontwerp, de grote stevigheid, het geharde veiligheidsglas en de zwenkbare wielen zijn de windschermen van Premonta in vrijwel iedere situatie een uitstekende keuze. De schermen gaan naadloos op in elke omgeving en zijn in uiteenlopende formaten te verkrijgen. Is het maximumformaat per scherm je toch niet groot genoeg?

Dan biedt Premonta je de mogelijkheid om meerdere windschermen door middel van een RVS-koppelpen met elkaar te combineren. Je kunt zo één groot windscherm creëren en – afhankelijk van de totale hoeveelheid windschermen – zelfs een complete windstille ruimte. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Meer weten over onze mobiele hardglazen windschermen? Neem dan contact op via 053 57 261 45.

Gratis offerte aanvragen