Weer of geen weer: geniet van het buitenleven

Terug naar de nieuwspagina

De afgelopen tijd is het weer in Nederland behoorlijk wisselvallig. IJzige dagen vol vrieskou worden afgewisseld door zachte dagen met een met een aangenaam klimaat. Er is één plek waar het buiten op beide van zulke dagen goed toeven is: de tuinkamer. Deze flexibele ruimte aan uw woning vormt de ideale verbinding tussen huis en tuin.

Volledig uit de ijzig koude wind

Nu het nieuwe jaar weer begonnen is zal een tuinkamer weer steeds beter van pas komen. Zo’n aanbouw is namelijk minstens 3 van de 4 seizoenen te gebruiken. Zelfs wanneer het buiten flink koud is, ligt de temperatuur in uw tuinkamer altijd hoger. Hierdoor kunt u toch genieten van het buitenleven, zonder dat u hiervoor de ijzige kou hoeft te trotseren.

Nu is de buitentemperatuur nog niet eens het ergste probleem van de wintermaanden. Want nog onaangenamer dan vrieskou, is een felle, koude wind. Het is juist deze wind die zorgt voor een gevoelstemperatuur die flink lager ligt. Ook wat dat betreft zit u met een tuinkamer goed, want deze houdt u volledig uit de wind waardoor u het klimaat als aangenamer ervaart.

Talloze mogelijkheden voor het hele gezin

Of het nu weer of geen weer is: met een tuinkamer geniet u vrijwel het gehele jaar van het buitenleven. Deze ruimte vormt het ideale verlengstuk van uw woonkamer en is voor talloze doeleinden te gebruiken. U kunt er zelf heerlijk ontspannen zitten, of juist met kinderen gaan spelen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Deze grote veelzijdigheid is de reden dat tuinkamers populair zijn onder gezinnen. Want niet alleen de ouders, maar ook de kinderen hebben er profijt van. Zo’n aanbouw is bovendien een stuk goedkoper te realiseren dan de gemiddelde serre, waarvan de bouw ingrijpender is en de materiaalkosten hoger.

 

 

Langer buiten zitten in uw tuinkamer

Misschien het belangrijkste voordeel van tuinkamers hebben we nog buiten beschouwing gelaten: het feit dat u veel langer buiten kunt blijven zitten. Want zo’n buitenruimte is leuk en aardig, maar als u overdag op kantoor zit heeft u er weinig aan. Het zijn juist de avonduren waarin u de extra ruimte aan uw woning optimaal benut.

Zeker met terrasverwarming zoals de TERM 2000 IP65 is het in de late avonduurtjes zeer aangenaam toeven. U hoeft nooit meer eerder naar binnen te gaan omdat het buiten toch wat kil wordt. Meer weten over onze tuinkamers? Maak vrijblijvend een afspraak in onze ruime showroom in Haaksbergen via info@terhuurnebv.nl of bel ons op 053-751 37 69.

Gratis offerte aanvragen