Welke overkapping is geschikt voor mij?

Terug naar de nieuwspagina

Brengt u graag tijd door in uw tuin met vrienden of familie? Dan wilt u uiteraard niet belemmerd worden door een regenbui of andere onverwachte weersomstandigheden. Een overkapping van Ter Huurne is de ideale oplossing en zorgt ervoor dat u gedurende het hele jaar onbekommerd kunt genieten van uw tuin of terras.

Overkappingen voor velerlei toepassingen

De overkappingen van Ter Huurne worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige aluminium profielen. Dit verzekert u van een grote stevigheid, hoge levensduur en eenvoudig onderhoud. Bovendien is elke overkapping standaard voorzien van helder gelaagd veiligheidsglas. Ter Huurne biedt u de keuze uit meerdere soorten overkappingen voor uw tuin, terras of een andere toepassing.

Overkapping type Lessenaardak

Een overkapping met Lessenaardak is een van de populairste overkappingen in het brede aanbod van Ter Huurne. Deze overkapping is bij uitstek geschikt voor montage tegen bijvoorbeeld de huidige gevel of de boei van een platdak. De aansluithoogte vormt in de meeste gevallen geen enkel bezwaar, want onze overkappingen beschikken over een variabele hellingshoek.

Overkapping type Lessenaardak met afgeschuinde zijden

Een overkapping van het type Lessenaardak met afgeschuinde zijden bevat schuin aflopende zijkanten, waardoor de veranda aan drie zijden voorzien is van een goot. Deze overkappingen lenen zich prima voor montage aan topgevelzijde, zodat de overkapping exact aansluit op de vorm van uw huis en het unieke karakter behouden blijft.

Overkapping Special Constructief

Onze Special Constructief overkappingen worden op maat samengesteld op basis van uw specifieke wensen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de kolommen van een overkapping verder naar voren te plaatsen, zodat de kolommen ten opzichte van het dak voorbij de goot steken. Een praktische oplossing waarbij er geen concessies gedaan hoeven te worden aan aanwezige beplanting.

Overkapping Special met geïntegreerd pannendak

Indien gewenst kunt u ook kiezen voor onze Special overkapping met geïntegreerd pannendak. Net als onze andere overkappingen kunt u deze overkapping geheel naar eigen wens laten samenstellen. Het pannendak zorgt ervoor dat uw overkapping prachtig aansluit op de bestaande dakconstructie en ook de kolommen kunnen worden aangepast aan de bouwstijl van uw woning.

Aluminium overkappingen en veranda’s

Een aluminium overkapping van Ter Huurne is uitermate onderhoudsarm en bestaat uit aluminium koker-dakliggers met neopreen afdichting en een geprofileerde goot. De bijbehorende kolommen beschikken over een geïntegreerde hemelwaterafvoer, waardoor u geen last heeft van opvallende PVC-afvoeren.

De overkappingen van Ter Huurne zijn niet alleen geschikt voor uw tuin of terras, maar kunnen ook uitstekend fungeren als luifel, carport of serre. Meer te weten komen over onze overkappingen? Kom vrijblijvend langs in onze ruim opgezette showroom of laat u inspireren door meer voorbeelden.

Gratis offerte aanvragen