Zo zorgt een serre aan je huis voor meer woongenot

Terug naar de nieuwspagina

Er zijn meerdere investeringen die de waarde van je huis vergroten. Denk aan zonnepanelen, een dakkapel of het wegwerken van achterstallig onderhoud. Maar wil je een waardevermeerderende maatregel nemen die óók je woongenot verhoogt? Dan moet je voor een serre kiezen. Een serre aan je huis vergroot je woongenot namelijk op de volgende manieren:

Grotere leefomgeving

Een serre aanbouw breidt je leefomgeving effectief uit. Dat is niet alleen een voordeel in een huis met een kleine woonkamer of keuken. Elke woning heeft namelijk baat bij meer woonoppervlakte. Dit doet de binnenruimte optisch groter ogen en geeft een gevoel van rust en ruimte. De extra vrijgekomen vloeroppervlakte in je serre kun je bovendien precies benutten zoals jij dat wilt.

Meer natuurlijke lichtinval

De serres van Ter Huurne zijn een combinatie van hoogwaardige aluminium profielen en gehard veiligheidsglas. De grote hoeveelheid glas in onze serres zorgt voor een uniek gevoel van welbevinden door de overdaad aan natuurlijke lichtinval die de woning binnenvalt. Dit maakt de woonomgeving lichter en dit zorgt volgens onderzoekers voor een verhoogd gevoel van welzijn.

Aangenaam binnenklimaat

De serres van Ter Huurne zijn altijd goed geïsoleerd. Dit maakt ze tot een effectieve uitbreiding van de bestaande woonruimte waar je het hele jaar prettig in kunt vertoeven. Dankzij de uitstekende isolatie is verblijven in de serre ook op koude winterdagen geen enkel probleem. Voor de warmste zomerdagen zijn aanvullende accessoires zoals zonwering verkrijgbaar.

Brug tussen huis en tuin

Een serre aan huis bouwen doe je niet voor niets. Je wilt niet alleen meer woonruimte, maar ook meer genieten van het buitenleven. Een aanbouw in de vorm van een serre vormt de ideale brug tussen binnen en buiten. Het maakt niet uit of je serre nu aan de voorkant, zijkant of achterkant van je huis bouwt – je geniet van het buitenleven maar bent toch beschut tegen wind en regen.

Aanpasbaar aan weersomstandigheden

Een groot voordeel van een serre ten opzichte van een tuinkamer of veranda is de enorme flexibiliteit. De serres van Ter Huurne worden optioneel geleverd met een glazen schuif- of vouwwand. Hierdoor gooi je de deuren op warme dagen open en geniet je van een fris briesje. Of sluit je de ruimte af zodra het begint te regenen. Zo kun je met een serre aan je huis alle kanten op!

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: