Schuifpui Greenslide

 

Ter Huurne Serres & Glassystemen heeft zich de afgelopen 43 jaar ruimschoots bewezen in haar professionele en uitstekende service tegen concurrerende prijzen. Wij ontwikkelen en fabriceren alle kozijnen in eigen hightech fabriek onder toezicht van ervaren ingenieurs, met behoud van het fraaie design met een uitstraling voor toepassing in de zakelijke en particuliere markt.

Alles voor uw de onderbouw van uw serre kan naar uw persoonlijke voorkeuren worden aangepast zodat het echt uw serre is. Ter Huurne biedt een breed scala aan verschillende toepassingen onder uw serre. Of het nu een vouwwand, hef-schuifpui of deur- raamkozijn is wij zorgen er voor dat uw wensen werkelijkheid worden.

 

Over de schuifpui

 

De Greenslide een geïsoleerd drie-kamersysteem gemaakt van thermisch onderbroken profielen. Het zogeheten Slide-in systeem zorgt ervoor dat u altijd een goede dichting van de deur heeft. Een van de grote voordelen van de Greenslide is haar grote variatie in vleugelgewicht, dit kan tot wel 250 kg. Door deze variatie is de schuifpui ook veelal overal toepasbaar, bij Ter Huurne Serres & Glassystemen wordt alles op maat gemaakt waardoor u altijd van een goede toepassing van de schuifpui geniet.

 

 

Meer (technische) informatie over de schuifpui Greenslide? Klik hier.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: