Schuifwand aluminium

Een schuifwand met aluminium profielen betekent kwaliteit en veiligheid. Onze wanden hebben een veilige vergrendeling en betrouwbare afdichting. Met een schuifwand van aluminium bent u verzekerd van de beste kwaliteit kozijnen die bestaan. Zeer lange levensduur, in alle Ral kleuren te verkrijgen en geen slijtage door het vele gebruik. Onze schuifwanden zijn voorzien van een thermisch geïsoleerd aluminium schuifsysteem, wat inhoudt dat ze voldoen aan de huidige eisen volgens het bouwbesluit. Een glazen schuifwand draagt bij aan de uitstraling van uw terras, serre of balkon. Om te zorgen dat uw aluminium schuifsysteem geheel past bij uw interieur, kunt u bij ons kiezen tussen verschillende kleuren profielen voor binnen en buiten. Bekijkt u gerust eens enkele afbeeldingen van onze aluminium wanden.

Serre schuifwand Lessenaarsdak

Schuifwand aluminium

Indien u geïnteresseerd bent in een schuifwand of vouwwand van aluminium, kunt u altijd even bij onze showroom langskomen. Wij zullen u daar voorzien van een gedegen advies en nemen alle tijd voor u. U kunt ook op onze website meer te weten komen over:

  • De voordelen van aluminium schuifwanden
  • De producten die wij in ons assortiment hebben
  • Hoe u het best bij onze showroom kunt komen: bekijk onze routebeschrijving

Uiteraard kunt u ook voor al uw vragen of op- en aanmerkingen bij Ter Huurne glastechniek & overkappingen terecht. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 053-5726145. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Naar boven