Serre Haaksbergen

 

Zoekt u een bedrijf om een serre bij u in Haaksbergen te plaatsen? In uw eigen woonplaats bevindt zich Ter Huurne Serres & Glassystemen. Ons bedrijf bestaat al meer dan 43 jaar, met als hoofdspecialisme het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van serres. Geheel volgens uw wensen plaatsen wij bij u in Haaksbergen de serre waar u altijd al van droomde. Onze vestiging in Haaksbergen heeft tevens als voordeel dat onze showroom zich praktisch bij u om de hoek bevindt.

Uw partner voor een serre in Haaksbergen

In Haaksbergen bevinden zich veel woningen die baat zouden kunnen hebben bij een serre. U kunt in elk jaargetijde prettig verblijven in een ruimte die baadt in daglicht, met vrij uitzicht op uw tuin. Met mooi weer zet u de deuren van de serre wagenwijd open. Bij minder weer verblijft u behaaglijk in uw goed geïsoleerde serre.

Ter Huurne BV gaat voor een serre bij u in Haaksbergen uit van uw wensen en voorkeuren. Daarnaast wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van uw woning en tuin. Op basis daarvan wordt een ontwerp gemaakt. Uw serre maken wij geheel voor u op maat. U bent daardoor in geen enkel opzicht beperkt in de mogelijkheden.

Onze showroom is vlakbij!

Wij bespreken uw wensen en behoeften graag in een persoonlijk gesprek in onze showroom, aan De Greune in Haaksbergen. Hier ziet u tevens voorbeelden van de serres die wij bij u kunnen plaatsen. Onze medewerkers staan u bij met vrijblijvende informatie en deskundig advies.

Wij raden u aan een afspraak te maken voor u onze showroom bezoekt. Dit garandeert dat een van onze medewerkers voldoende tijd voor u heeft.

Een fraaie serre bij u in Haaksbergen realiseert u door Ter Huurne BV in te schakelen. Goede kwaliteit en meer woongenot zit vlak bij u om de hoek!

Gratis offerte aanvragen