Serre kopen

Een serre is dé manier om extra woonruimte te creëren en te genieten van meer daglicht, het hele jaar door. Bij Ter Huurne hebben we het gehele serre traject in eigen beheer. Van advies tot ontwerp en van productie tot oplevering, bij ons bent u verzekerd van kwaliteit – zonder daarvoor te veel te betalen.

Serre kopen

Een serre kopen vergroot u woongenot

Een serre is een van de mooiste manieren om extra daglicht binnen te laten in uw woning en te genieten van extra woonruimte. U hebt namelijk opeens de beschikking over een extra ruimte die u geheel naar smaak kunt inrichten. Niet alleen zorgt dat voor extra woongenot, een serre verhoogt zo ook vaak de waarde van uw woning.

Een serre kopen, waar let u op?

Bij de aanschaf van een serre is het belangrijk om bij verschillende punten stil te staan, zoals het doel van de serre en de gewenste ligging en stijl.

Het doel van de serre

Ten eerste is het raadzaam om na te denken over het doel van de serre. Wilt u alleen langer genieten van het buitengevoel, maar bent u niet van plan de serre het gehele jaar door te gebruiken? Dan is het soms voordeliger om te kiezen voor een tuinkamer. Wilt u echter profiteren van meer woonruimte waar u het gehele jaar door – dus ook in de winter – van kunt genieten? Dan is een serre de beste keuze. Een serre is namelijk een geïsoleerd systeem waarmee u letterlijk uw woonruimte verlengd.

Een serre kopen bij Ter Huurne

Het hele jaar door genieten van meer daglicht in uw woning en verzekerd zijn van kwaliteit bij het kopen van een serre? Dat kan bij Ter Huurne, al bijna vijftig jaar specialist op het gebied van serres en glassystemen. Al jaren heeft Ter Huurne het gehele traject van advies tot nazorg volledig in eigen beheer. Zo kunt u genieten van een hoge kwaliteit serre.

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Serres van hoogwaardige kwaliteit

Alle serres van Ter Huurne worden gemaakt van geïsoleerde aluminium profielen, voorzien van een poedercoating (ook wel moffelen genoemd). De kleur van die poedercoating kunt u zelf uitzoeken. Zo bepaalt u zelf de uitstraling van uw serre. Daarnaast worden al onze serres voorzien van HR++ inbraakwerend en geïsoleerd veiligheidsglas. Zo bent u niet alleen verzekerd van een serre van hoge kwaliteit, maar kunt u ook het hele jaar door zorgeloos genieten. HR+++ glas (ook verkrijgbaar in zon en warmtewerende variant) is ook mogelijk.

De voordelen van aluminium

Het gebruik van aluminium kent verschillende voordelen. Zo is het een enorm sterk maar toch licht materiaal, waarmee ook dunne profielen gemaakt kunnen worden. Ook is aluminium heel duurzaam omdat het bestand is tegen alle invloeden van buitenaf én bijna geheel recyclebaar is. Ten slotte vereist aluminium amper onderhoud, zodat u volop kunt genieten van een serre waar u verder weinig naar om hoeft te kijken. Af en toe schoonmaken met wat sop of een caravanborstel volstaat. Glasdelen kunnen net zoals de ramen van uw woning gereinigd worden.

Maatwerk

Een serre aanschaffen doet u niet elke dag. Elke situatie is anders en iedereen heeft andere wensen bij het samenstellen van een serre. Daarom is een serre van Ter Huurne altijd maatwerk. Al jaren heeft Ter Huurne het gehele traject van advies tot nazorg volledig in eigen beheer. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Samen met u zoeken we graag naar de beste oplossing.

Lange levensduur

De serres van Ter Huurne hebben gegarandeerd een lange levensduur. Dat komt door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen zoals aluminium, dat bestand is tegen alle invloeden van buitenaf. Daarnaast bent u altijd verzekerd van 10 jaar garantie op de montage van uw serre. Voor het plaatsen van een serre maken wij gebruik van onze eigen vakmensen. Dat betekent dus niet alleen kwaliteit maar ook maatwerk en oog voor detail.

Serre accessoires

Op zoek naar hoge kwaliteit zonwering of verlichting voor uw serre? Ook daarvoor kunt u bij Ter Huurne terecht. Zo kiest u altijd een afwerking van hoge kwaliteit die past bij uw wensen.

Accessoires serres

Verlichting

Meer Informatie
Grijze zonwering over lessenaars dak witte serre

Zonwering

Meer Informatie
Naar boven