Serre types

 

Aluminium serres

Serre lessenaardak

Met een ervaring van meer dan 43 jaar, mag Ter Huurne Serres & Glassystemen zich gerust een specialist in serres noemen.

Samen met de klant brainstormen wij over het ontwerp van de aluminium serre, zodat er een serre ontstaat die aan de verwachtingen voldoet en mooi bij het woonhuis past, zodat het geheel een meerwaarde voor de woning is. Of het nu gaat om een eenvoudig, strak Lessenaardak of een uitgebreide serre in Victoriaanse stijl, voor elke stijl en smaak is er een ontwerp. De serres worden in onze eigen fabriek exclusief op maat gemaakt, en zijn van aluminium profielen met topkwaliteit.

 

Serre type Platdak Knik

serre platdak knik

Een alternatief voor een geheel platdak, is het type Platdak Knik. Bij dit type wordt het platdak gedeelte tegen de bestaande bebouwing gemonteerd. 

Eén van de vereisten hierbij is een hoge aansluiting (ca. 2.800 mm). De onderbouw kan variëren van;- Schuifpui- Openslaande deuren- Vastglas tot aan de grond of,- Met een gemetselde borstwering. Uiteraard hebben ook de profielen van de puien een uitstekende isolerende werking.

Serre Type ZadeldakA-symetrisch-zadeldak


Voor optimale ventilatie is in de serre hiernaast een dakraam geplaatst. Met serres van het type Zadeldak haalt u rondom het licht in huis. 
Of het nu gaat om een symetrisch of A-symetrisch zadeldak. De profielen van de serre hiernaast zijn binnen- en buiten in dezelfde kleurstelling.
Dit is niet persé noodzakelijk.

Het is ook mogelijk om binnen- en buitenzijde een andere kleur te geven, dit is de z.g.n. Duo-Colour.

Serre Type Lessenaardak

Het type Lessenaardak leent zich perfect tussen twee uitbouwen. Op de foto hieronder is gekozen voor glas aan 3-zijden met bovenlichten van glas in lood.

In combinatie met een gehele doorbraak van de achtergevel, wordt de woonruimte aanzienlijk groter. Of u nu kiest voor 1 meter uitbouw of 3 meter, elke serre wordt naar uw wens en op maat gemaakt. Uiteraard kunt u met het type Lessenaardak ook kiezen voor een aparte ruimte. Afhankelijk van uw woonwensen wordt de diepte bepaald. De bijbehorende bouwkundige werkzaamheden kunt u bij Ter Huurne Serres & Glassystemen onderbrengen. We denken hierbij aan; geïsoleerde betonvloer, eventuele spouwmuur op erfscheiding, doorbraak achtergevel etc.

 

Serre lessenaardakserre-lessenaardak-met-door   

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: