Terrasoverkappingen

 

Terrasoverkappingen hebben wij te kust en te keur. We hebben ook serres, veranda’s en carports, bewonder ze nu op onze website. Als u ze eerst zelf wilt bekijken, dan kan dat in onze grote showroom in Haaksbergen waar onze top collectie nog beter uit de verf komt. Wij zijn gemakkelijk te bereiken. U vindt hier de routebeschrijving.

Terrasoverkappingen

Onze mogelijkheden op het gebied van terrasoverkappingen zijn bijna grenzeloos. Omdat wij zowel ontwerp, montage als productie in eigen beheer hebben, zijn wij met recht de specialist in maatwerk overkappingen. U zult uw ogen uitkijken. Het binnen- en buitenleven ligt op deze manier steeds meer in elkaars verlengde. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen en trends op de voet, om u volledig op de hoogte te houden.

Meer foto’s van terrasoverkappingen bekijken? Klik hier voor meer foto’s.

Ook voor bijbehorend bouwkundig werk draaien wij onze hand niet om. Uw wens is onze inspiratie. Dat onze collectie zeer uitgebreid en up-to-date is, kunt u aan den lijve ondervinden in onze grote showroom. Buiten ons assortiment terrasoverkappingen, kunt u ook bij ons terecht voor:

Zoals u kunt zien hebben we een enorme collectie terrasoverkappingen. Er zal vast en zeker iets van uw gading bij zitten. Ga daarom nu naar onze website en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw terrasoverkapping waar u al zo lang naar uitkijkt! Of heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op! Ter Huurne staat voor u klaar met raad en daad.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: