Tuinkamer glas

Op zoek naar een tuinkamer van glas? Dat treft! Ter Huurne is al jaren specialist in tuinkamers, serres, lichtstraten, terras overkappingen en andere oplossingen om te zorgen voor meer woongenot door daglicht. Een ruim assortiment glazen tuinkamers, dat is naast kwaliteit, een van de dingen waarin wij ons onderscheiden. Ter Huurne biedt u de grootste keuze wanneer u een tuinkamer zoekt.

5-hoekige antraciet aluminium tuinkamer met visgraad dak

Meer glazen tuinkamers bekijken? Klik hier voor meer foto’s.

Tuinkamer glas

Bij de ontwikkeling en fabricage van een tuinkamer van glas gaan wij zorgvuldig te werk. De geheel doorzichtige glazen tuin kamer wordt professioneel gemonteerd en de schuif- en vouwdeuren van de tuinkamer worden door ervaren ingenieurs in een Zwitsers bedrijf gemaakt.

Uw woning hoeft niet uitgebreid te worden, zoals bij een serre het geval is. Bovendien heeft u in een tuinkamer geen last van wind die onder de kieren door waait, zoals bij een overkapping met een veranda. Slechts half keer zo duur als een serre, is een tuinkamer van glas ook financieel aantrekkelijk. Kortom: de tuinkamers van Ter Huurne hebben veel pluspunten!

We hebben onze website zo samengesteld, dat er voldoende ruimte is voor het opdoen van ideeën voor uw eigen tuinkamer. Ook kunt u de rest van ons aanbod op de site vinden. U kunt hier klikken voor een impressie van een glazen tuinkamer en hier voor een indruk van een terrasoverkapping. Kijk rustig rond op de website om te zien of een tuinkamer van glas iets voor uw huis en tuin is!

Contact

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan op maat. Onze vakkundige specialisten geven u binnen enkele werkdagen een volledig inzicht van de bijkomende kosten voor uw wensen. Wat uw wensen ook zijn, onze specialisten vinden altijd een oplossing.

TuinkamersInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Naar boven